SMS oylaması kalktı Acun SAT timi kurdu! Survivor All Star'da 8. yarışmayı açıkladı: Yer yerinden oynayacak

SMS oylaması kalktı Acun SAT timi kurdu! Survivor All Star'da 8. yarışmayı açıkladı: Yer yerinden oynayacak

Türkiye' yi ekranlara kilitleyen Survivor'ın 2024 sezonu için yapılacak All Star yarışması içinde yer alacak isimler bir bir açıklanıyor! Survivor All Star'da 8. yarışmayı açıkladı: Yer yerinden oynayacak...

Survivor 2024 bu sene All Star sezonu ile ekranlara gelecek... Programın yapımcısı Acun Ilıcalı yaptığı açıklamalarla yeni sezonda Survivor'da yarışacak isimleri açıklamaya devam ediyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor All Star'da yeni sezon yarışmacıları büyük bir merakla bekleniyor. Survivor All Star 2024'ün kadrosu şekillenmeye başladı. Bu sene önceki senelere göre yarışmada büyük bir değişikliğe gidilmişti. Acun Ilıcalı bu durumu şu cümlelerle açıklamıştı. "Yeni konseptle geliyoruz. Yeni sezonda yarışmacıları daha erken açıklayarak hazırlanmaları için zaman vereceğiz. Yarışmacıların bazıları performansta hak ettik ama oylamada elenmekten yakınıyordu. Seneye SMS'siz Survivor ile geliyoruz. Seyirci oylaması olmayacak ve iki takım da All Star olacak. Şimdi hodri meydan. Bakalım kim iyiymiş. Aday konseyinde ismi çıkan yarışmacılar düelloya çıkacak ve kaybeden elenecek.'' demişti.

114413532-acun-ilicali-survivor-2024-le-ilgili-yeni-160251773886m.jpg

SMS OYLAMASI KALKTI ACUN SAT TİMİ KURDU! SURVİVOR ALL STAR'DA 8. YARIŞMAYI AÇIKLADI: YER YERİNDEN OYNAYACAK

Acun Ilıcalı yeni sezonda yer alacak yarışmacıları tek tek duyurdu. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can ve Turabi Çamkıran ardından yarışmanın sekizinci ismi de belli oldu. Acun Ilıcalı bu sezon yarışacak olan sekizinci yarışmacıyı ise sosyal medya hesabından açıkladı. Acun Ilıcalı, Survivor All Star' ın sekizinci yarışmacısı olarak Poyraz' ı açıkladı.

650166a24e3fe1118c1d56cd.webp

Acun Ilıcalı sosyal medyadan yaptığı açıklamada ''Katıldığı sene Survivor’da çok başarılı bir sezon geçiren Poyraz, şampiyonluğu kafaya koydu ve All Star’a katılıyor. Poyraz’ın iddialı isimlerden biri olacağına hiç şüphem yok." cümlelerine yer verdi. Survivor All Star' ın sekizinci yarışmacısının Poyraz olduğunu duyan vatandaşlar ise sosyal medyada Acun Ilıcalı' nın 2024 Survivor' da tam anlamıyla SAT timi kurduğunu paylaştılar...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN