Somer Şef duygulandıran gerçeği ilk kez anlattı! Üvey babasıyla yaşadıklarını öğrenenler gözyaşlarına boğuldu

Somer Şef duygulandıran gerçeği ilk kez anlattı! Üvey babasıyla yaşadıklarını öğrenenler gözyaşlarına boğuldu

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yarışma Masterchef'in jüri üyelerinden ünlü şef Somer Sivrioğlu, özel hayatına dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Ünlü şefin açıklamaları ekran başındakileri duygulandırırdı.

Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yemek yarışması Masterchef Türkiye'nin jüri üyeleri arasında yer alan ünlü şef Somer Sivrioğlu, geçtiğimiz günlerde YouTube'da yayınlanan Katarsis programına katılarak Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sorularını yanıtlayarak çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Ünlü şef bu kez de ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunumuyka NTV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Empati' programına katılarak özel hayatına dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu.Ünlü şefin açıklamaları ekran başındakileri duygulandırdı.

"EN DOĞRU KARARDI"

Hayatındaki en doğru kararın Avustralya’ya yerleşmek olduğunu vurgulayan ünlü şef "Lise yıllarında çalışkan bir öğrenciydim. Aşık olunca ders çalışmayı bıraktım. Edebiyat öğretmenim beni tekrar hayata kazandırdı. Genç bir işletmeci olarak kaliteli restoranlarda staj yaptım. En büyük kazancım genç yaşta annemin iflasına şahit olmaktı. İflastan sonra annemler Bodrum'a yerleşti. Ben de Avustralya’ya gitme kararı aldım. Gittiğimde kimseyi tanımıyordum ama verdiğim en doğru karardı. Hala orada yaşıyorum çocuklarımla, evimle, restoranlarımla… Belli bir yaştan sonra köklenme ihtiyacı hissettiğim için burada restoran açtım" dedi.

EKRAN BAŞINDAKİLERİ DUYGULANDIRDI

Hiç çocuk sahibi olmadığı için ikinci üvey babasını 'babalığı bilmiyordu' şeklinde eleştiren ünlü şef, üçüncü üvey babası hakkında ise övgü dolu açıklamalarda bulundu. Bugüne kadar ünlü isimler, üvey babalarıyla ilgili hep kötü örnekler anlatılırken Somer Şef'in bugünlere gelmesinde üçüncü üvey babasının büyük emeğinin olduğunu söylemesi ve üvey babasını hayırla anması programı izleyenleri duygulandırdı.

Empati'de Ahmet Mümtaz Taylan'ın konuğu olan şef Somer Sivrioğlu: Televizyon şöhreti olmak, sabun köpüğü gibi - 2

"HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ"

Ünlü şef üçüncü üvey babası hakkında "İkinci üvey babamın çocuğu olmadığı için babalığı bilmiyordu. Mesafeli ama sağlıklı bir ilişkimiz vardı. Fakat sonra hayatıma üçüncü üvey babam girdi, ona çok müteşekkirim. Hayatımı değiştirdi ve 'İyi ki hayatımdan geçti' diyebilirim. Geçen sene kaybettik, çok değerli ve kıymetli bir adamdı" şeklinde konuştu.

Empati'de Ahmet Mümtaz Taylan'ın konuğu olan şef Somer Sivrioğlu: Televizyon şöhreti olmak, sabun köpüğü gibi - 1

"CÜNEYT ARKIN BENİM İDOLÜMDÜR"

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden merhum sanatçı Cüneyt Arkın'ı idol olarak gördüğünü kaydeden Somer Sivrioğlu, "Cüneyt Arkın benim idolümdür. Herkes tarafından bu kadar sevilmek kimseye nasip olmaz. Televizyon şöhreti olmak sabun köpüğü gibi. Beni ünlü yapan mesleğime yeteri zamanı ayıramıyorum. İşini yapıp şöhret olmak çok güzel ama şöhret kalmaya çalışmak zor bir durum" diye konuşarak açıklamalarını sonlandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN