Somer Sivrioğlu'ndan Büşra'ya gözdağı! Cevabı beğenmeyince bakın ne yaptı?

Somer Sivrioğlu'ndan Büşra'ya gözdağı! Cevabı beğenmeyince bakın ne yaptı?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında yine tartışma yaşandı. Somer Sivrioğlu ile yarışmacı Büşra arasında yaşanan diyalog kısa sürede tartışmaya dönüştü. Ünlü şef Büşra'ya bakın nasıl gözdağı verdi?

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu öncesi Büşra ile sohbet eden Somer Sivrioğlu daha sonra birbirine girdi. Bakın karşılıklı neler söylediler?

somer.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE TARTIŞMA

Büşra'ya soru soran Somer Sivrioğlu aldığı cevap karşısında neye uğradığını şaşırdı.

haber.jpg

Sivrioğlu, Büşra'ya, "Daha önce iki kez kaptanlık yaptın. Birini 3-0, birini de 2-1 kazandın. Bu sefer 3-0 kaybettin, bir özeleştirin varsa neyi farklı yapmak isterdin" ifadelerini kullandı. Sivrioğlu'na cevap veren Büşra ise "Farklı yaparım dediğim hiçbir şey yok" diyerek şefi sinirlendirdi.

busra.jpg

SOMER SİVRİOĞLU SİNİRLENDİ

Somer Şef ise kendini tutamayarak Büşra'nın kendi sonunu getireceğini söyledi. Sivrioğlu, "Açık söyleyeyim seninki özgüven değil bu ego" cevabını verdi.. Büşra ise Sivrioğlu'nun eleştirisini kabul etmeyerek tartışmayı daha da alevlendirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN