Son dakika duyurusu! Halkbank emeklilere koşulsuz 5000 TL ödüyor: Elinizi çabuk tutun, fırsat kaçıyor!

Son dakika duyurusu! Halkbank emeklilere koşulsuz 5000 TL ödüyor: Elinizi çabuk tutun, fırsat kaçıyor!

Köklü kamu bankalarından olan Halkbank aldığı karar üzerine milyonlarca müşterisinin yüzünü güldürdü. Tüm emeklilerin uygun faiz oranında kredi çekmesi artık mümkün. Halkbank düşük faizli kredi fırsatı için detaylar...

Nakit ihtiyacı olan emeklilere Halkbank tarafından 5 bin TL kedi imkanı sunuldu. Maaşını halkbank üzerinden alan ya da bankaya anında taşıyan emeklilerin yararlanabileceği ihtiyaç kedisi için uygun faiz oranları sunuldu. En uygun faiz oranları ve ödeme koşullarıyla kredi imkanları için merak edilenler haberimizde ye almaktadır.

HALKBANK 5 BİN TL EMEKLİ KREDİ ŞARTLARI

Halkbank tarafından emeklilere verilen kredi fırsatından yararlanmak için öncelikle kişilerin maaşlarını Halkbank üzerinden alıyor olması gerekir. SGK emeklilere 5 bin TL emekli kredisi verirken ödemeler ise Halkbank aracılığıyla gerçekleşecek. 5 bin TL'ye kadar acil nakit ihtiyacı olan düşük faizli oranlar ve 36 ay vade seçenekleriyle imkan sunuluyor.

Halkbank emekliye ihtiyaç kredisi

Yüzde 1,58 faiz oranları ve 36 ay vade seçenekleriyle krediden yararlandıktan sonra ödeme imkanları eşit taksitler halinde olurken aynı zamanda azalan ya da artan 3 ayda bir ödeme fırsatı veriliyor.

HALKBANK EMEKLİ KREDİ BAŞVURUSU

Halkbank tarafından sağlanan emekli kredi fırsatı için başvuru yapmak için banka şubelerine gidilebileceği gibi dijital kanallar üzerinden de başvuru yapılabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN