Son halini görenler şaşırdı! Türkiye'de televizyon yarışmasında milyoner olan ilk kişiydi

Son halini görenler şaşırdı! Türkiye'de televizyon yarışmasında milyoner olan ilk kişiydi

Türk televizyonlarının efsane yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL'lik ödülün sahibi olarak dikkatleri üzerine çeken genç yarışmacı Arda Ayten'in şimdilerde ne yaptığı merak konusu oldu. Bakın başarılı yarışmacı bugünlerde ne yapıyor?

2011 yılının Ağustos ayından itibaren Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Kim Milyoner Olmak İster' adlı bilgi yarışmasından birçok isim gelip geçti. 19 yaşındaki genç yarışmacı Arda Ayten ise yarışmadaki tüm soruları doğru yanıtlayıp, yarışmadan 1 milyon TL ile ayrılarak reyting rekortmeni yarışmanın efsane ismi oldu.

Yarışmadan rekor ödülle ayrıldıktan sonra kameralardan uzak yaşamayı tercih eden Arda Ayten bakın şimdi ne yapıyor...

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde Tıp eğitimi alan Arda Ayten, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile gerçekleşen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında tüm soruların cevaplarını doğru bilerek 1 milyon TL'lik ödülün sahibi olmuştu.

ŞİMDİ NE YAPIYOR?

Koronavirüs döneminde seyircisiz şekilde yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de uzman joker olarak görev alan Arda Ayten, şimdilerde yalnızca eğitimiyle ilgileniyor. Arda Ayten'in kendini eğitime vermesi sosyal medyada “ah o para bizde olsa neler yapardık. Adam okula harcıyor” esprilerine neden oldu

Kim Milyoner Olmak İster Arda Ayten kimdir, nerede okuyor? Arda Ayten kaç yaşında ve nereli? - Medya Haberleri

Tıp Fakültesi'nde okuyan başarılı yarışmacı, kazandığı parayla istediği kadar kitap alabileceğini söylemiş, 'Bir öğrenci olarak öleceğim' demişti. Dediğini yapan Arda Ayten, evinde kurduğu küçük kütüphanede bol bol kitap okuyor.

Kim Milyoner Olmak İster’İn şampiyonu Arda Ayten bakın şu an ne yapıyor! Arda Ayten şimdilerde…

İLBER ORTAYLI İLE BİR ARAYA GELMİŞTİ

Zaman zaman takipçilerine yazar ve eser önerilerinde bulunan Arda Ayten, geçtiğimiz eylül ayında ünlü tarihçi İlber Ortaylı ile bir araya gelmişti.

Kim Milyoner Olmak İster şampiyonu Arda Ayten bakın şimdi ne yapıyor! 'Öğrenci olarak öleceğim' demişti

Ayrıca Arda Ayten, TEDx'de konuşmacı olarak sahneye çıkmıştı.

Kim Milyoner Olmak İster şampiyonu Arda Ayten bakın şimdi ne yapıyor! 'Öğrenci olarak öleceğim' demişti

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN