Sosyal medya platformlarından X kullananlara kötü haber! Artık ücret ödemeniz gerekebilir

Sosyal medya platformlarından X kullananlara kötü haber!  Artık ücret ödemeniz gerekebilir

Eski adı ile Twitter yeni adı ile X olan sosyal medya platformundan kötü haber geldi! Resmen buna da el attılar. Bu haberi duyanlar çok üzülecek… Artık dilediğiniz gibi kullanamayacaksınız. İddialara göre artık bu platforma ücret ödenmesi gerekebilir.

Dünya üzerinde milyarlarca kullanıcı olan X platformu, geçtiğimiz aylarda adının değişmesi ile gündem olmuştu. Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması ile birçok değişikliğin yapıldığı sosyal medya platformu yine gündem oldu. Birçok kullanıcı platformun yeni özelliklerine tepki gösterirken bazıları ise oldukça memnun kaldı. Lakin bu son iddia pek de memnun kalınacak gibi değil. İddialara göre eski adıyla Twitter, yeni adıyla X platformu ücretli olacak.

SAHTE HESAPLARA KARŞI KOYMANIN YOLU

Elon Musk, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile yaptığı görüşmeler esnasında Twitter üzerindeki sahte hesaplara karşı konulmasının yolunun ücretli üyelikten geçtiğini ifade etti. Tesla ve SpaceX patronu, "Sistemin kullanımı için küçük bir aylık ödeme almaya geçiyoruz" dedi. Lakin şirket konuya ilişkin olarak taleplerine henüz yanıt vermedi.

yeni-proje-3-003.jpg

X PREMİUM’A GEÇMEK İÇİN TEŞVİK

Elon Musk, geçtiğimiz sene Twitter’ı satın aldığı andan itibaren X Premium olarak isimlendirilen gelişmiş bir hizmet kullanılması için teşvik yapmıştı. Ücretli abonelik kapsamında kullanıcılara daha uzun gönderiler ve platformda daha fazla görünürlük sağlama gibi özellikleri sunuyor.

yeni-proje-4-001.jpg

Şimdilik X’i ücretsiz olan kullanıcılar, ücretli abonelik olması durumunda ne kadar ücret isteneceğini de merak ediyor. Bu kapsamda X Premium'un şu anda ABD'de aylık maliyeti 8 ABD dolar. Ülkemizde ücretli olması durumunda ise örnek verecek olursak aylık fiyat, 150, yıllık fiyat ise 1.569,99 TL olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN