Sosyal medyadaki her paylaşımı olay yaratıyor! Meğer o da estetik harikasıymış!

Sosyal medyadaki her paylaşımı olay yaratıyor! Meğer o da estetik harikasıymış!

Sosyal medyada 9 milyondan fazla takipçisi olan oyuncu Burcu Özberk'in her yeri estetik çıktı. Burcu Özberk'in güzelliğinin doğuştan geldiğini sananlar estetik harikası olduğunu öğrenince adeta yıkıldı.

Oynadığı dizlerdeki performansı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Burcu Özberk son dönemlerin dikkat çeken isimlerinden biri. Güzelliğiyle dikkatleri üzerine toplan oyuncuyu doğal güzel zannedenler bu fotoğrafla yıkıldı. Oyuncu Burcu Özberk’in tam bir estetik harikası olduğu ortaya çıktı.

burcu.jpg

BURCU ÖZBEK SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI İLE GÜNDEMDE

Rol aldığı dizlerdeki performansı ile konuşulan Burcu Özberk son dönemde adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medyada 9.3 milyon kişi tarafından takip edilen Burcu Özberk sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündem oluyor.

Daha önce tatil pozları ile mest eden Burcu Özberk cüretkar halleri ile sosyal medyada trend olmuştu. Güzel oyuncunun kırmızı bikinisi ile uçurtma uçurduğu anlar sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Sıcak kumlarda bikinisi ile uçurtma uçuran Burcu Özberk'e yorum yağmıştı. Yer aldığı dizilerle adından sıkça söz ettiren Burcu Özberk'in oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri üzerinde topluyordu.

burcu-ozberk.jpg

9 MİLYON TAKİPÇİSİ OLAN BURCU ÖZBEK PAYLAŞIMLARI İLE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Son dönemin yıldızı parlayan oyuncularından Burcu Özberk'i sosyal medyada 9.3 milyon kişi takip ediyor. Burcu Özberk'in paylaşımları da ilgi odağı oluyor. Sempatik tavırlarıyla kendini sevdiren oyuncu Burcu Özberk'in ortaya çıkan estetiksiz halleri ise hayranlarını oldukça şaşırttı.

Güzel oyuncunun kırmızı bikinisi uçurtma uçurduğu anlar çok konuşulmuştu. Burcu Özberk’in sosyal medyada konuşulan başka bir paylaşımı ise pembe bikinisi olmuştu. Bodrum Gölköy'de tatil yapan 33 yaşındaki güzel oyuncu pembe bikinisiyle bu yaz plajlarında gözdesiydi.

BURCU ÖZBERK'İN İLK FLİMLERİNDEKİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Oysa Burcu Özberk’in oyunculuğa başladığı ilk yıllardaki fotoğrafları gören hayranları ise "Burcu Özberk de estetik harikasıymış" demeden edemedi. 33 yaşındaki Burcu Özberk bakın kariyerinin ilk yıllarında nasıl görünüyordu.

burcu-ozberkin-fotosu.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN