Söylemezsem Olmaz programında Seren Serengil'in ardından bir veda daha: "Yine görüşeceğiz..."

Söylemezsem Olmaz programında Seren Serengil'in ardından bir veda daha: "Yine görüşeceğiz..."

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketi nedeniyle uzun bir süredir ekranlara gelmeyen Söylemezsem Olmaz programında sürpriz bir gelişme yaşandı. Seren Serengil'in ardından bir yorumcunun daha söz konusu programa veda ettiği öne sürüldü.

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve on bir ili yerle bir ederek 44 bini aşkın vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan depremin ardından televizyon kanalları dizi ve programlarına ara vererek afet bölgesinden yayınlar yapmaya başlamıştı. 'Normalleşme' adımları sonucunda dizi ve programlar yeniden ekranlara gelirken Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programında sürpriz bir gelişme yaşandı.

Son dönemde reyting rekorlarını alt üst eden söz konusu magazin programında Arto Dalga ve Bircan Bali ile birlikte sunuculuk yapan Seren Serengil, programdan ayrılmış Serengil'in yerine ise Ebru Şancı gelmişti.

"ARTO DALGA VEDA ETTİ" İDDİASI

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinin ardından uzun zamandır yayınlanmayan Söylemezsem Olmaz 'normalleşme' adımları sonucunda yeniden ekrana gelmeye başladı. Ancak programın sunucularından biri olan Arto Dalga'nın günlerdir ekranlarda yer almaması bazı soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Seren Serengil'in ayrılığının ardından Arto'nun da programdan ayrıldığı iddia edilirken ünlü isim yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.

Söylemezsem Olmaz'da bomba iddia! Seren Serengil'den sonra...

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Arto Dalga, bir süre daha ekranlarda olmayacağını vurgulayarak "Biraz uzaklaşmak iyi gelecek. Çok soran oluyor program ile ilgili. Şu an için TV’de benlik bir durum yok. Arkadaşlarım işlerini harika yapıyor zaten. Bircan, Sinem, Bilal. Biraz yaralarımız sakinlesin, sarılsın yine görüşeceğiz. Sevenlerime ve merak edenlere…" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN