Squid Game: The Challenge yarışmasına nasıl başvuru yapılır? Squid Game yarışması başvuru adresi

Squid Game: The Challenge yarışmasına nasıl başvuru yapılır? Squid Game yarışması başvuru adresi

2021 yılına damga vuran 'Squid Game' dizisi birçok farklı alanda karşımıza çıkarken bu kez de oyunlar gerçeğe dönüşüyor. "Squid Game: The Challenge" adıyla düzenlenen yarışma için başvuru süreci başladı. Oyuncu seçimi son çağrı videosuyla yeni yarışmacı seçimleri de devam ediyor.

En çok izlenen dijital yayın platformu Netflix geçtiğimiz diyor Güney Kore yapımı Squid Game dizisi ile tüm dünyayı kasıp kavurdu. İzlenme rekorları kıran dizi bu kez de gerçeğe dönüştürüyor.4.56 milyon dolarlık yarışması ile çıkış yapması planlanan“Squid Game: The Challenge” için başvuru sürecinde sona gelindi. 456 kişinin katılacağı yarışmanın fragmanı da yayınlandı. Yarışma içerisinde oynanacak olan oyunlar dizide yer alan oyunlara benzeyecek. Yarışmacıların beceri, dayanıklılık, hız ve strateji yöntemleri test edilirken bazı yeni eklemeler de yer alacak. 21 yaşına dolduran herkesin katılabileceği yarışmada İngilizce bilme şartı aranıyor.

DÜNYANIN EN BÜYÜK YARIŞMASI OLACAK

Netflix platformunda da yer alan Squid Game dizisi yarışması ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Şimdiye kadarki en büyük yarışma olarak tanımlanan Bu yarışmaya 456 kişinin katılımı gerçekleşecek. Yarışma sonunda sadece bir kişinin 4.56 milyon dolar kazanacağı ifade edilirken televizyon tarihinin en büyük nakit ödülü olarak duyuruldu.

Squid Game Challenge

SQUİD GAME THE CHALLENGE BAŞVURULARI

Dünyanın dört bir yanında başvurular alınırken yarışmaya katılmak isteyen kişiler SquidGameCasting.com adresi üzerinden başvuru yapılabirler. Yarışma için çekimler 2023 yılı başlarında yapılması planlanırken çekim için farklı ülkeler kullanılacak. Çekimlerim en az 1 ay sürmesi bekleniyor. Geçtiğimiz yıl Netflix'te yayınlanan Squid Game dizisi yayınlandığı ilk 28 günde 111 milyon kullanıcıya ulaştı. Çekim maliyetleri olarak 21 milyon harcanırken izlenme rekorları kıran Squid Game, 891.1 milyon dolarlık bir kazanç elde etti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN