Squid Game'in yıldızı cinsel saldırıdan hüküm giydi

Squid Game'in yıldızı cinsel saldırıdan hüküm giydi

"Squid Games" dizisinin yıldızlarından Güney Koreli oyuncu Oh Young-soo, cinsel saldırıdan suçlu bulundu. 79 yaşındaki oyuncu, ertelenmiş olan 8 aylık hapis cezasına çarptırıldı.

Netflix'in dünya genelinde en çok izlenen projelerinden olan Squid Games dizisindeki rolüyle tanınan 79 yaşındaki oyuncu Oh Young-soo, Güney Kore'de çıktığı mahkemede cinsel istismardan suçlu bulundu.

NTV'de yer alan habere göre; ünlü oyuncu, 8 aylık ertelenmiş hapis cezasına çarptırıldı.

CİNSEL SALDIRI İDDİASI

Oyuncu, 2022 yılında bir kadını iki kez taciz etmekle suçlanmıştı. 2017 yılında yaşanan olayda, oyuncu bir tiyatro oyunu için kırsal kesimde kalıyordu. İddialara göre, oyuncu adı verilmeyen kadına sarılmaya ve rızası olmadan onu öpmeye çalıştı.

Aktörün bu karar karşı çıkmak için 7 günü bulunuyor. Aktör yöneltilen iddiaları reddetmişti.

TARİHE GEÇMİŞTİ

Yöneltilen suçlamalar nedeniyle, aktör bazı film projelerinden çıkarıldı.

Squid Games dizisideki "Old Man" (Oh Il-nam) rolüyle tanınan oyuncu, Altın Küre kazanan ilk Güney Koreli oyuncu olarak tarihe geçmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN