Starbucks protestolarına bir yenisi daha eklendi! Ama bu seferki protesto yöntemi çok başka...

İsrail-Filistin savaşı tüm dünyada ses getirmeye devam ederken Türkiye'de de İsrail'e karşı protestolar sürüyor. Son dönemde sık sık İsrail'i desteklediği öne sürülen bazı zincir restoranlar ve kafelere karşı çeşitli illerden protesto haberleri geliyor. Starbucks'ın önünden geçen bir kadın, yerli bir markadan aldığı kahvesini müşterilere gösterip "Onlar zehir zıkkım içiyor aynı tadı vermiyor, ama benimki daha güzel." ifadelerini kullanarak o anları kayda aldı.

İsrail'in Gazze'ye uyguladığı insanlık dışı saldırılar ülkemizde de tepkilere neden oluyor. İsrail'in bu tutumuna tepki göstermek isteyen vatandaşlar ise İsrail'i desteklediği düşünülen bazı markalara karşı protesto eylemleri gerçekleştiriyor.

Son olarak sosyal medyadan yayılan bir protesto dikkat çekti. Yerli bir markadan kahve alan kadının Starbucks'ta oturan insanların yanından geçerken söylediği sözler gündem oldu.

Kadın, Starbucks'ta oturan müşterilere, "Onlar zehir zıkkım içiyor. Biz Kahve Dünyası içiyoruz. Onlar zehir zıkkım içiyor. Siz için, devam edin, biz Kahve Dünyası içiyoruz. Aynı tadı vermiyor ama benimki daha güzel. Sizinki kan kan, kan içiyorsunuz." diyerek, tepkisini belli etti.

Sosyal medyadan yayılan bu görüntüler kısa süre içerisinde gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN