Süleyman Soylu'dan Bülent Ersoy'a Geniş Mezar! İstemişti Yeri Belli Oldu - KARAR

Süleyman Soylu'dan Bülent Ersoy'a Geniş Mezar! İstemişti Yeri Belli Oldu - KARAR

Geçen sene Ekim ayında vefat eden babası Fikret Erkoç'un mezarı başında söyledikleri ile magazin dünyasında gündem olan Bülent Ersoy'un isteği yerine geldi. Bülent Ersoy babasının mezarı kazılırken mezarın çok dar olduğunu ve kendisinin böyle bir mezara sığmayacağını söylemişti. Mezar yeri konusunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştüğünü açıklayan Ersoy isteyinin yerine getirildiğini belirtti.

Geçtiğimiz Ekim ayında vefat eden babası Fikret Erkoç'un mezarı başında söyledikleriyle gündem olan Bülent Ersoy, gazetecilerin kendisine yönelttiği 'Mezar yeriniz hazır mı?' sorusuna yanıt verdi: "Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan istirham ettim. Evet mezar yerim belli"

suleyman-soylu-diva.jpg

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy önceki gün Ankara'da bir güzellik merkezinin açılışına katıldı. Dualarla açılış kurdelesini kesen Diva, daha sonra makası yere fırlattı. Lükse düşkünlüğüyle bilinen Bülent Ersoy açılışa milyonluk pırlanta katılarıyla ve Katar'dan getirttiği 1 milyonluk çantasıyla katıldı. Açılışta ışıl ışıl parlayan Diva'nın keyifli halleri dikkat çekti.

bulent-ersoy-mezari.jpg

DİVA'DAN YAŞ FARKI AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz Nisan ayında evlenen Seda Sayan (59) ile Çağlar Ökten (35) arasındaki yaş farkıyla ilgili yorumda bulunan Diva şöyle konuştu: ''Pek hoş karşılamayanlar olur. Çoğunluktadır hatta. Ben hiç umursamam. İmam bildiğini okur... Şimdi biraz daha uzatmayı düşünüyorum dermişim. Birinin beğendiğini öteki beğenmeyebilir. Son derece de saygılıyımdır bu konuda. Bana hep 'genç koca buluyorsun' derlerdi. Eee ne oldu şimdi herkes gençlerle... Hepsininki benimkilerden genç. Acaba kötü bir örnek mi oldum bunların hepsinin huyu bozuldu.''

bulent-ersoy.jpg

BÜLENT ERSOY'UN 'DAR MEZAR' ENDİŞESİ

90 yaşındaki babası Fikret Erkoç'u kaybetmenin acısını yaşayan Bülent Ersoy'un babasının defnedildiği sırada mezarlıkta söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. Diva'nın Karacaahmet Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanan babasının mezarının kazıldığı sırada yerin dar olmasına gönderme yaparak söyledikleri sosyal medyada dolaşıma girdi.

Ersoy'un babasının mezarının kazıldığı sırada yanında bulunan kişilerle ''Dar değil mi? Eee ben ne olacağım? Ben standarta sığmam ki.'' şeklinde sorduğu sorular gündem oldu. Diva'nın sorusuna yanında bulunan bir kişinin cevabı ise ''Seninkini daha büyük yapacağız'' oldu.

suleyman-soylu-diva.jpg

'SÜLEYMAN SOYLU RİCAMA YANIT VERDİ'

tv100'de yer alan habere göre; Yaptığı mezar yorumuyla sosyal medyayı sallayan Diva, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yardım istediğini söyledi. Bülent Ersoy, kendisine yöneltilen ''Mezar yeriniz belli mi? Önceden planladınız mı?'' sorusuna ise şu yanıtı verdi: ''Sayın İçişleri Bakanımızdan istirham ettim. Evet mezar yerim belli.''

Bülent Ersoy, babası Fikret Erkoç'un mezar yerinin kazıldığı sırada yanında bulunan kişilerle ''Dar değil mi? Eee ben ne olacağım? Ben standarta sığmam ki.'' şeklinde sorduğu soru gündem olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN