Süper Star'dan Türkiye'yi kahreden bir haber daha! Acil ameliyata alınmıştı

Süper Star'dan Türkiye'yi kahreden bir haber daha! Acil ameliyata alınmıştı

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan usta sanatçı Ajda Pekkan, geçirdiği kaza sonrasında herkesi üzüntüye boğarken “Felaket Tellalı” lakabı ile ün yapan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, geçtiğimiz günlerde kalça kemiğini kırdığı açıklanan Ajda Pekkan hakkındaki açıklamalarıyla herkesi üzüntüye boğdu.

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile ün yapan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, geçtiğimiz günlerde kalça kemiğini kırdığı açıklanan Ajda Pekkan hakkındaki açıklamalarıyla herkesi üzüntüye boğdu.

“Felaket Tellalı” lakabı ile ün yapan Onur Akay, Ajda Pekkan’a kalça kırığı teşhisi konulduğun, ünlü sanatçının kalça protezi ameliyatı olduğunu iddia etti. Akay ayrıca Ajda Pekkan'ın zorlu günler yaşayacağını söyledi.

Akay, “Doktoru, kaynamanın 3 ayı bulabileceğini ve en az 8 hafta sonra rahatça yürüyebileceğini söylemiş. Ayrıca doktoru Ajda Hanım’ın en az 2 ay sahnelere çıkmaması gerektiğini de belirtmiş” ifadesini kullandı.

Onur Akay kimdir, kaç yaşında, nereli? Onur Akay iddialarıyla gündem oldu! - Son Dakika Magazin Haberleri

“AJDA PEKKAN’I ÇOK ZORLU BİR SÜREÇ BEKLİYOR”

Ajda Pekkan’ın ameliyata girmeden önce çatlak denilmesini arzu ettiğini ifade eden Akay şunları söyledi:

"Değerli sanatçımız Ajda Pekkan, dün gece sabah saat 04:00’a doğru evinde tansiyonu düşünce, dengesini kaybedip kalçasının üstüne düşmüş. Yardımcıları menajerini arayarak yardım istemiş ve Ajda Hanım hemen hastaneye kaldırılmış. Kalça çatlağı olarak açıklansa da maalesef Ajda Pekkan’ın kalça eklemini oluşturan uyluk kemiğinin üst kısmı kırılmış.

İNSANLAR MERAK ETMESİN DİYE...

Kalça kırığı teşhisi konulan ve acil ameliyata alınmasına karar verilen Ajda Hanım, ameliyata girmeden önce insanlar çok fazla merak etmesin diye çatlak denilmesini arzu etmiş. Kireçlenme de olduğu için Pekkan, kalça protezi ameliyatı olmuş. 7 saat süren ameliyat sonrası sağlık durumunun iyi olduğunu da öğrendim Ajda Pekkan, ameliyattan 2 saat sonra yürüteçle yürütülmüş ama bu hemen iyileştiği anlamına gelmiyor.

Ajda Pekkan evinde kaza geçirdi; ameliyata alındı - Genel - İstanbul -

ZORLU BİR SÜREÇ BEKLİYOR

Ameliyatı başarılı geçmiş fakat Ajda Pekkan’ı çok zorlu bir süreç bekliyor. Her gün düzenli yürüyüşlerini yapacak ve fizik tedavi süreci başlayacak. Doktoru, kaynamanın 3 ayı bulabileceğini ve en az 8 hafta sonra rahatça yürüyebileceğini söylemiş. Ayrıca doktoru Ajda Hanım’ın en az 2 ay sahnelere çıkmaması gerektiğini de belirtmiş"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN