Survivor 2023 kadrosu belli oluyor: Acun Ilıcalı yeni ismi açıkladı

Survivor 2023 kadrosu belli oluyor: Acun Ilıcalı yeni ismi açıkladı

Survivor 2023 kadrosu tamamlanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı, Berdan Mardini, Ümit Erdim ve Murat Eken'in ardından Yusuf Güney'in de 2023 kadrosunda yer alacağını duyurdu.

Survivor 2023 kadrosu Acun Ilıcalı tarafından açıklanmaya devam ediyor. Berdan Mardini, Ümit Erdim ve Murat Eken'in ardından yeni bir ismi daha açıklayan ünlü televizyoncu, dördüncü yarışmacının Yusuf Güney olduğunu Instagram hesabından paylaştı.

yusuf-guney-2.jpg

Ilıcalı açıklamasında, "Sevgili Yusuf Güney Survivor 2023 kadrosuna dahil oldu. Başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

SURVİVOR DEĞİŞEREK GELİYOR

Geçtiğimiz günlerde yeni sezon tanıtımını yapan Ilıcalı, 'Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. 'Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam' demeyin belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak' ifadelerini kullanmıştı.

SURVİVOR 2023 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor’un Masterchef’in sezonu tamamlamasının ardından yeni sezona başlaması bekleniyor. Henüz Survivor 2023 yayın tarihi ile ilgili TV8’den ve Acun Ilıcalı’dan resmi bir açıklama gelmedi.

Programın 2023'ün Ocak ya da Şubat ayında başlayacağı tahmin ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN