Survivor All Star bomba gibi geliyor! Tam kadro belli oldu, bu sene kıran kırana geçecek, Survivor All Star ne zaman başlayacak?

Survivor All Star bomba gibi geliyor! Tam kadro belli oldu, bu sene kıran kırana geçecek, Survivor All Star ne zaman başlayacak?

TV8’in her yıl izlenme rekorları kıran yarışma programı Survivor, bu yıl All Star kadrosuyla izleyici karşısına çıkacak. Efsanevi isimlerin yer aldığı bu kadro tam anlamıyla netleşirken izleyiciler ise yarışmanın ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte Survivor All Star’daki son durum…

Yıllardır TV8 ekranlarından izleyici karşısına çıkan Survivor, 2.024 senesinde All Star kadrosuyla izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatmak için geliyor. Acun Ilıcalı'nın yurt dışından uyarladığı bu program her sene izlenme rekorları kırarken bu yılki kadro geçmiş yıllara taş çıkartacak gibi görünüyor. Kadroda yer alan her ismin en az bir kerelik Survivor macerası varken isimlerin arasında geçmiş yılların şampiyonları da bulunuyor. Peki Survivor All Star 2024 ne zaman başlayacak? Kadrodaki bütün isimler kimler? İşte detaylar…

SMS İLE ELEME KALDIRILDI

Yarışmanın normal formatında her yıl adaylar SMS ile adaya veda ederken bu yıl Survivor’da bir ilk yaşanacak. Bu kapsamda Acun Ilıcalı'nın açıklamaları SMS’in kaldırılması yönünde oldu. Yeni sezonda eleme adayları düello performansları sonucunda kaybettikleri takdirde evlenecek. Aynı format final anı için de geçerli olacak iken izleyiciyi daha kıran kırana yarışmalar bekliyor olacak.

yeni-proje-21.jpg

SURVIVOR 2024 ALL STAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor All Star yarışmasının henüz başlayacağı tarih belli değil. Lakin geçtiğimiz yıllardan yola çıkarak tahminlerde bulunacak olursak ocak ve Şubat aylarında yarışmanın başlayacağı düşünülüyor. Net yayın tarihinin ise ocak ayının ilk günlerinde duyurulması bekleniyor.

SURVIVOR 2024 ALL STAR KADROSU

Survivor 2024 All Star, birbirinden güçlü ve hırslı isimleri yeniden bir araya getiriyor. İşte Survivor 2024 All Star tam kadro isimler...

1. Doğukan Manço

2. Nefise Karatay

3. Merve Aydın

4. Yiğit Poyraz

5. Damla Can

6. Sercan Yıldırım

7. Aleyna Kalaycıoğlu

8. Ogeday Girişken

9. Nagihan Karadere

10. Nihat Altınkaya

11. Seda Ocak

12. Sahra Işık

13. Yasin Obuz

14. Gizem Memiç

15. Özgür Tetik

16. Furkan Kızılay

17. Ersin Korkut

18- Hakan Hatipoğlu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN