Survivor kadrosu tamamlanıyor! Acun yeni bir isim daha duyurdu, bu sezon ekran başında tırnak yedirecek

Survivor kadrosu tamamlanıyor! Acun yeni bir isim daha duyurdu, bu sezon ekran başında tırnak yedirecek

Önümüzdeki sezon All Star formatı ile ekranlara gelecek olan Survivor'da hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Her gün kadroya yeni bir ismi dahil eden Acun Ilıcalı, bugün o efsane isimle de anlaşmaya vardıklarını duyurdu. İşte, Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil olan yeni isim...

Heyecanla beklenen Survivor All Star 2024 kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kadroya katılan yeni ismi de açıkladı.

PERFORMANSI KADAR KARAKTERİ DE TAKDİR TOPLAMIŞTI

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Survivor All Star 2024 kadrosuna katılan yeni ismi paylaştı.

h-16-ic.jpg

Merhum sanatçı Barış Manço'nun oğlu olan ve daha önce Survivor'da yarışan Doğukan Manço 2024 All Star kadrosuna dahil oldu. Acun Ilıcalı, Manço'nun kadroya dahil olduğunu; “Sevgili Doğukan Manço Survivor All Star’da olacak. Hem performansıyla hem karakteriyle seyircilerimizin takdirini toplayan sevgili Doğukan, All Star’ın önemli isimlerinden biri olacak.” sözleriyle duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN