Survivor mağduru Batuhan Karacakaya'nın kız kardeşi yakıyor! Pozları dillere düştü

Survivor mağduru Batuhan Karacakaya'nın kız kardeşi yakıyor! Pozları dillere düştü

Survivor All Star 2022 yarışmasından olaylı bir şekilde elenen Batuhan Karakaya'nın kız kardeşi Melissa Karacakaya'nın güzelliği herkesin diline düştü. Abisine haksızlık yapıldığını iddia eden Karacakaya yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Annesi ile beraber Acun Ilıcalı'yı hedef alan Melissa Karacakay'nın paylaşımları kadar güzelliği de konuşulmaya başlandı. İşte Survivor Batuhan'ın kız kardeşi Melissa Karacakaya'nın konuşulan güzelliği.

Aşk-ı Memnu dizisinde Bülent karakteri ile yıldızı parlayan Batuhan Karacakaya, TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 yarışmasında yarıştı. Finalde elenen Karacakaya'nın elenmesinin şaibeli olduğunu iddia eden ailesi sosyal medyadan Acun Ilıcalı'yı hedef alan paylaşımlar yapmaya başladı. Annesi Gülhayat Karacakaya çocuğunun hakkının yenildiğini iddia ederken, kız kardeşi Melissa Karacakaya'dan da dikkat çeken paylaşımlar geldi. Paylaşımları kadar güzelliği ile de dikkat çeken kız kardeş Instagram'daki fotoğrafları ile adeta sosyal medyayı salladı. İşte Melissa Karacakaya'nın dikkat çeken güzelliği.

batuk.jpg

SURVİVOR MUAMMASI! BATUHAN ELENDİ ANNE VE KARDEŞ ÖNE ÇIKTI

Abisi Batuhan Karacakaya'nın elenmesinden sonra, sosyal medya hesabından "Elimizden geleni yaptık, hakkımızda hayırlısı buymuş. Üzüldüğüm tek şey keşke abim bu kadar emek vermeseydi o da yatsaydı. Oy atan destek olan herkesten Allah razı olsun" paylaşımı yaptı. Batuhan'ın annesi Gülhayat Karacakaya ise ağır sözlerinden dolayı Acun Ilıcalı'dan tepki almıştı.

battt.jpg

Tüm bunlar yaşanırken eleme gecesi adeta soğuk savaşa döndü. Batuhan Karacakaya, "Bir mektubum var" diyerek Acun Ilıcalı'yı tehdit etti. Survivor'un eleme gecesi tam bir kaos ortamında dönmüşken, Batuhan'ın kız kardeşi Melissa Karacakaya'nın paylaşımları öne çıkarken, genç kızın güzelliği de konuşulmaya başlandı.

İşte Melissa Karacakaya'nın dikkat çeken fotoğrafları

ask.jpg

alk2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN