Survivor yarışmacısından Acun Ilıcalı'ya 'kansız' yanıtı

Survivor yarışmacısından Acun Ilıcalı'ya 'kansız' yanıtı

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın Survivor'a çağırdığı için pişman olduğunu söyleyerek "Nankör insan, kansız adam sevmem" dediği eski yarışmacı Serkay Tütüncü'den yanıt geldi. Ilıcalı'ya sert yanıt veren Tütüncü, "Ne kadar ayıp yaptığın. Kansız değilim Acun abi. Çok şükür kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim. Survivor'la ilgili detaylara girmeyeyim bence canınız sıkılmasın" dedi.

Nur Tuğba ile Laf Aramızda kanalına konuk olan Acun Ilıcalı "Survivor'a keşke almasaydım dediğiniz kimse var mı?" sorusuna "Var, birkaç kansız çıktı. Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor'ı soruyorlar 'Survivor'ı bana sormayın' diyor. Ben de aradım 'Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?' dedim.

'Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri bana yanlış olmuş' dedi. Çıktıktan sonra bizde bir program da yaptın' dedim. Nankör insan, kansız adam sevmem. Ben kimseden teşekkür istemedim. Dokunduğum insanların birçoğu da güzel şeyler söyler. Bana bakışıyla insanlar belli ediyor zaten ama nankörlüğü affetmem" cevabını verdi.

Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü'nün paylaşımı:

yeni-proje-1-002.jpg

Ilıcalı'nın sözlerine yanıt veren Tütüncü, "Çok şükür kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN