Survivor'a damga vurmuştu! Turabi Çamkıran'dan kahreden haber: Hayranları üzgün...

Survivor'a damga vurmuştu! Turabi Çamkıran'dan kahreden haber: Hayranları üzgün...

2014 yılında Survivor yarışmasında Gönüllüler takımında yer alan ve yarışmada şampiyonluğa ulaşarak ün kazanan Turabi Çamkıran'dan kahreden haber geldi. Ünlü isimden gelen kötü haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Bir döneme damga vuran "Yetenek Sizsiniz Türkiye" adlı yarışmaya katılan daha sonrasında ise Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasına 2014, 2015 ve 2018 yıllarında katılarak dikkatleri üzerine çeken, son dönemde ise sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Turabi Çamkıran'dan kahreden haber geldi.

Survivor yarışmasında gösterdiği performans sonrasında 'Turabi' olarak hafızalara kazınan Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımla hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran hastanelik oldu! Sevenlerinden helallik istedi

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini duyuran Turabi Çamkıran, "Azrail'e mesaj attım; 'Gel beni al!' diye. O da mesaj atmış; 'Gülüşün dert olmuş seni çekemeyenlere. Onlara inat yaşa!' diye. Şaka şaka. Ciddiye almış mesajımı. Az kalsın beni alıyordu şereflinin zıttı. Siz siz olun Azrail'le oynaşmayın. Bir kazaydı, geçecek. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğim inşallah. Şimdilik hoşça kalın" dedi.

Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran hastanelik oldu! Sevenlerinden helallik istedi

Çamkıran ayrıca şu ifadeleri kullandı:

"Hep açık seçik paylaşımlar yapıp, çılgın bir hayat yaşadığım için geldi bunlar başıma. Artık tövbe. Ölmez sağ kalırsam hayatımın kadını bulup, hemen nikahı basacağım. 2024 bitmeden de evlenip, çoluk çocuğa karışıp, ailemle mütevazi bir hayat yaşayacağım. Ve ne kadar erteleyip yapmadığım şey varsa ayağa kalkar kalkmaz onları yapacağım. Duam belli, duyan belli. Hayat kısaymış. Her kimin kalbini kırdıysam kusuruma bakmasın. Cahilliğimden yapmışımdır"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (22)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
22 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN