Survivor'a sadece 3 gün dayanabildi! Kimse beklemiyordu! Acun yeni karar aldı...

Survivor'a sadece 3 gün dayanabildi! Kimse beklemiyordu! Acun yeni karar aldı...

2023 Survivor'da kim elendi? aramaları yapılırken, adaya veda eden isim belli oldu. Ünlüler takımında yer alan oyuncu Ümit Erdim sadece adada 3 gün kalabildi. Elemede adı verilen Erdim, adaya veda etti. Bazı kullanıcılar ise "Abi tuz almaya mı gittin?" yorumları yaptı.

Survivor'un yeni sezonu için ünlüler takımında yer alan Ümit Erdim, sadece 3 gün adada kalabildi. Elemede adı verilen ünlü isim ilk ayrılan ünlü oldu. Yarışmaya iddialı bir şekilde giden Erdim'in yüzünden düşen ise bin parçaydı.

survivor.jpg

ADAYA ERKEN VEDA ETTİ

Yeni sezona bomba isimlerle giren fenomen yarışma Survivor'dan ilk elenen isim Ümit Erdim oldu. Yarışmada Yusuf Güney hastanelik olurken, Berdan Mardini'nin Kürtçe şarkısı söylemesi ise yarışmaya damga vurdu.

survivor1.jpg

SURVİVOR'DAN YENİ KARARLAR AÇIKLANDI

Tüm heyecanıyla başlayan Survivor'da yeni kararlar da alındı. Acun Ilıcalı, yedek yarışmacıların sayısının arttığını belirtti. Yarışmadan ayrılmak isteyenlerin yerine gelecek olan yedek yarışmacılar için "Normalin daha üzerinde yedek yarışmacı bekliyor ve bu yarışmacılar belki de bu sene 'ben dayanamıyorum, devam edemeyeceğim' diyen yarışmacıların yerine girebilir." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN