Survivor'da şampiyon olmuştu! Cemal Can Canseven o yarışmanın sunucusu oldu!

Survivor'da şampiyon olmuştu! Cemal Can Canseven o yarışmanın sunucusu oldu!

Survivor yarışmasıyla milyonlarca insan tarafından sevilen şampiyon Cemal Can Canseven yeni programını paylaştı. Artık sunucu olacak! Tüm detaylar haberimizde.

Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven yeni projesini takipçileriyle paylaştı. Sevilen fenomen artık sunuculuk yapıyor! Peki sunacağı yarışma ne zaman başlayacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

CEMAL CAN CANSEVEN SUNUCULUĞA SOYUNDU

Yakın arkadaşı fenomen Danla Bilic ile birlikte çektikleri videolarla sevilen ve sonrasında 2020 senesinde katıldığı Survivor programında şampiyon olan Cemal Can Canseven ekranlara dönüyor. Canseven Patlat Kazan isimli yarışmanın sunuculuğunu yapacak. 

Cemal Can Canseven Yeni Projesini Duyurdu

Yarışmada 22 yarışmacı yer alacak ve 500 bin TL ödül için yarışacaklar. Patlat Kazan isimli programın bayram geçtikten sonra Star TV ekranlarında yayınlanması bekleniyor. İlk olarak yarışmanın haftada iki gün şeklinde yayınlanması bekleniyor. Cemal Can Canseven yeni projesini sosyal medya hesabında şu sözlerle paylaştı; 'Oh artık rahatça söylüyorum. Bu yaz mevsiminde beraber eğlenip beraber kazanacağız. Patlat Kazan çok yakında Star TV ekranlarında başlıyor, hazırlanın kavuşuyoruz.' Cemal Can Canseven tarafından yapılan proje haberine Burcu Özberk, Yasemin Sakallıoğlu, Selin Ciğerci, Atakan Arslan, Elçin Afacan, Fırat Albayram gibi binlerce ünlü isimden destek mesajı yağdı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN