Survivor'ın ünlü ismi Yalı Çapkını'na transfer oldu

Survivor'ın ünlü ismi Yalı Çapkını'na transfer oldu

2018 yılında Survivor'da yarışan Melih Özkaya, Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna dahil oluyor. Son olarak Emanet dizisinde Ali Komiser rolünü oynayan Melih Özkaya, Yalı Çapkını'nında Akın rolünü oynayacak

2018 yılında Survivor'a gönüllüler takımında yer alan Melih Özkaya, kariyerine oyunculukla devam ediyor. Daha önce Emanet dizisinde oynayan Özkaya, başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını'nın kadrosuna dahil oldu. Melih Özkaya, Yalı Çapkını'nında Akın rolünü oynayacak.

gggg.jpg

MELİH ÖZKAYA KİMDİR?

Melih Özkaya, 1988 İstanbul doğumlu. 2011 yılında kamera önü eğitimi alarak oyunculuk eğitimine başlayan Özkaya, 2012 yılında Yer Gök Aşk adlı diziye üçüncü sezonda dahil oldu ve rol aldı. Sporla ilgilenen Melih Özkaya, bir süre amatör ve kısa vadeli çalışmalar yürüttükten sonra profesyonel olarak voleybol oynamaya başladı. 15 yıl boyunca voleybol oynayan Özkaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde altyapıda oynamaya başladı. 8 yıl süren profesyonel voleybol oyunculuğu döneminden sonra 2. Lig voleybol takımlarının formalarını giymeye başlayan Melih Özkaya, Tokat, Payas Belediye Spor, Tofaş, Diyarbakır, Sivas ve daha pek çok voleybol takımında oynadı.

5321452-8c8q.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN