Survivor'un yıldız ismi evlatlıktan reddedildi! Şoke eden gerçeği bakın kim açıkladı!

Survivor'un yıldız ismi evlatlıktan reddedildi! Şoke eden gerçeği bakın kim açıkladı!

Şubat ayında başlayacak olan Survivor All Star 2024'e katılmak için gün sayan Nagihan Karadere hakkında şoke eden bir olay ortaya çıktı. Milli atlet Nagihan Karadere, evlatlıktan reddedildiği öğrenildi. Karadere'nin ağabeyi, açıklama yaparak, "Bizi 3 kuruşa satanları biz beleşe veririz" dedi. Ağabey, Karadere'ye adeta meydan okudu.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor All Star 2024'e günler kala iddialı yarışmacı Nagihan Karadere hakkında bir gelişme yaşandı. Uzun süredir hazırlıklarını sürdüren milli atlet Nagihan Karadere, evlatlıktan reddedildiği ortaya çıktı.

yenigh.jpg

2016, 2018, 2022 All Star yarışmalarındaki performanslarıyla adından sıkça söz ettiren Milli atlet Nagihan Karadere'nin ağabeyi Fehmi Karadere, Nagihan Karadere'nin evlatlıktan reddedilmesi için dava açtıklarını söyledi.

u.jpg

"BİZİ 3 KURUŞA SATANLARI BİZ BELEŞE VERİRİZ"

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan ağabey, "Ben ve ailem olarak Nagihan Karadere adında bir aile üyesi kalmamış olup adli makamlarca görüşülüp annem ve babam adına evlatlıktan reddedilmesi için mahkemeye başvurduk. Bu şahsın ailemizle alakalı hiçbir bir hakkı kalmamıştır. Bizi 3 kuruşa satanları biz beleşe veririz" ifadelerini kullandı.

Nagihan Karadere, ailesi tarafından reddedilmesi olayının sosyal medyada yayılmasının ardından konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN