Takdir belgesi getirene meyve ücretsiz! Halk pazarında esnaf tabelayı astı: Ücretsiz muz, mandalina, portakal dağıtıyor

Takdir belgesi getirene meyve ücretsiz! Halk pazarında esnaf tabelayı astı: Ücretsiz muz, mandalina, portakal dağıtıyor

Ülke genelinde milyonlarca öğrenci karne heyecanı yaşarken Bolulu bir pazarcı takdir belgesi getiren öğrencilere sürpriz yaptı. Karnesini alıp gelen öğrencilere meyve tezgahından muz, mandalina, portakal dağıttı. İşte detaylar…

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde kurulan bir halk pazarında 15 senedir pazarcılık yapan esnaf Mehmet Karadayı, karne heyecanı yaşayan öğrencilere bir sürpriz yaptı. Meyve sattığı tezgahının üzerine "Takdir belgesi getirene vitamin bedava" yazısını astı. Tam da yazdığı gibi takdir belgesiyle gelen öğrencilere ücretsiz muz, mandalina ve portakal dağıttı.

“AMACIMIZ ÖĞRENCİLERİ TEŞVİK ETMEK”

Mehmet Karadayı, "Cuma günü okullar tatil oldu. Öğrencilerimiz karnelerini aldı. Mudurnu’nun uzun yıllardır esnafı olarak küçük bir adım atarak, ‘Takdir alan öğrencilere bir kilo mandalina bedava’ olsun dedim. Amacımız, takdir belgesi alan çocuklarımızı daha da teşvik etmek. Önemli olan çocuklarımızı onore etmek. Şimdiye kadar 10 öğrenci geldi. Belgelerini gösterdiler ve meyveleri verdim" dedi.

yeni-proje-19.jpg

Esnafın tezgahına giden öğrencilerden biri teşekkür belgesi aldığını söyledi lakin Karadayı öğrenciye geri çevirmeyerek, gelecek dönem takdir belgesi alma sözü aldı ve kendisine meyve hediye etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN