Tam 50 kilo verdi! Avlu'nun Hüso'su’nun son halini görenler şaşkına döndü!

Tam 50 kilo verdi! Avlu'nun Hüso'su’nun son halini görenler şaşkına döndü!

Bir döneme damga vuran Avlu dizisinde 'Hüso' karakteriyle tanınan Hüseyin Turunç’un son halini görenler şaşkına döndü. Tam 50 kilo vererek iğne ipliğe dönen Hüseyin Turunç , zayıflama sırrını anlattı.

FAZLA KİLOLARINDAN KURTULDA ADETA BAŞKA BİRİSİ OLDU

'Dayı Show', 'Ayak İşleri', 'Avlu', 'İftarlık Gazoz' gibi projelerde rol alan olan Hüseyin Turunç, son olarak Hüso karakteri ile izleyici karşısına çıktı. Fazla kilolarından kurtulan Turunç, adeta bambaşka biri oldu. Hüseyin Tunç'un son halini görenlerin ağzı açık kaldı.

HÜSO SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı Avlu dizisinde hayat verdiği Hüso karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan Hüseyin Turunç, son hali ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

avlu.jpg

Tunç, yaşadığı büyük değişimle dikkat çekti. Fazla kilolarından kurtulan Hüseyin Turunç, adeta bambaşka birine dönüştü. Hüseyin Turunç'u görenler tanımakta zorlandı. İşte kısa sürede 50 kilo veren Hüseyin Turunç'un zayıflama sırrı ve son hali…

avlu-huso.jpg

AMELİYATSIZ 50 KİLO VERDİ

Ameliyata ihtiyaç duymadan sağlıklı beslenme ve sporla tam 8 ayda 50 kilo veren Hüseyin Turunç, zayıflama sırrını, "Her gün aksatmadan disiplinli spor, günde iki öğünden oluşan sağlıklı bir diyet programı ve her gün aynı saatte düzenli sekiz saat uyku" olarak açıkladı.

İşte Avlu'nun Hüso'su Hüseyin Turunç'un son hali!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN