Tamer Karadağlı ev sahibiyle icralık olmuştu! Gerçek bambaşka çıktı: Meğer ev sahibi...

Tamer Karadağlı ev sahibiyle icralık olmuştu! Gerçek bambaşka çıktı: Meğer ev sahibi...

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı geçen günlerde ev kirasını 55 bin liraya çıkaran ev sahibi ile icralık olmuştu. Ev sahibini şikayet eden Karadağlı'nın olayı magazinde gündem olurken, olay ise çok başka çıktı...

Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Haluk karakteriyle hayatımıza giren Tamer Karadağlı, ev sahibiyle yaşadığı kira sorunundan dolayı mahkemelik olmuştu. 10 bin 500 lira olan kirasını 55 bin liraya çıkarmak istediği iddia edilmişti. Herkesi şaşkına çeviren fahiş kira haberinden sonra durum çok başka çıktı.

karadagli.jpg

TAMER KARADAĞLI'NIN EV SAHİBİ SORUNU BAŞKA ÇIKTI

Geçen günlerde ev sahibinin kiraya yaptığı fahiş zamla gündeme gelen Tamer Karadağlı, mahkemelik olmuştu. 55 bin liralık kira fiyatı sonrası yeni detaylar ortaya çıktı.

davalik.jpg

İddialara göre; Tamer Karadağlı, kiralarını aksattığı için mahkemelik olmuştu. Ev sahibi ise Karadağlı'ya açtığı davada 10 bin 500 liralık kiran fiyatının rayicinin altında kaldığını belirtmişti.

tamer.jpg

ŞANTAJ YAPILDIĞINI İDDİA ETTİ

Ev sahibi ayrıca lüks villada yaşayan Karadağlı'nın oturduğu için kira tespit davası açtı. Tamer Karadağlı ise kendisine şantaj yapıldığını, kimseye borcu olmadığını ve hukuki mücadelesinden vazgeçmeyeceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN