Taner Tolga Tarlacı hakkında şok iddia: Survivor yıldızı Cezaevinde bileklerini kesti!

Taner Tolga Tarlacı hakkında şok iddia: Survivor yıldızı Cezaevinde bileklerini kesti!

2011 yılında Survivor’a damga vuran Taner Tolga Tarlacı hakkında çok çapıcı bir iddia ortaya atıldı. İşlediği suçlar nedeniyle Kıbrıs Rum kesimine kaçan Taner Tolga Tarlacı'nın cezaevinde bileklerini keserek intihara kalkıştığı iddia edildi.

BİR ZAMANLAR TÜRKİYE'Yİ EKRANLARA KİLİTLEMİŞTİ

Survivor bir döneme damga vurarak Türkiye’yi ekrana kilitlemişti. Survivor’da adından söz ettiren ve iz bırakan yarışmacılardan biri de Taner Tolga Tarlacı olmuştu.

2011 yılında katıldığı Survivor yarışmasında kendine has hareketleriyle kısa sürede ilgi üzerine çeken Taner Tolga Tarlacı, daha sonra karıştığı suçlar nedeniyle Türkiye'den kaçmıştı.

HAPİS CEZASI ALMIŞTI

Acun Ilıcalı'ya küfür ettiği için hapis cezasına çarptırılan Tarlacı, bir süredir Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde cezaevinde tutuluyordu. Bir dönem ekranlara damgasını vuran isimle ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Survivor'ın eski yıldızının cezaevinde intihar girişiminde bulunduğu ve son anda gardiyanlar tarafından kurtarıldığı ortaya çıktı.

Rum gardiyanlar tarafından fark edilen Taner Tolga Tarlacı’nın Bileklerini kestiği ve son anda fark edilerek ilk müdahaleyi cezaevi doktorunun yaptığı öğrenildi. İki gün müşahede altında tutulan Taner Tolga Tarlacı tekrar koğuşuna bırakıldı.

kelepce.jpg

KELEPÇELİ HALİ ŞAŞIRTTI

Bir dönem Survivor’a damga vuran ve uzun süredir ortalıkta gözükmeyen Taner Tolga Tarlacı'nın, 2022'nin Haziran ayında kesici aletle gasp etme suçu sebebiyle cezaevine girdiği de ortaya çıkmıştı. Cezaevinde olduğu iddia edilen Tarlacı'nın kelepçeli son hali ise görenleri hayrete düşürmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN