En soğuk 6 burç... Onlar neredeyse hiç bir şey hissetmezler...

En soğuk 6 burç... Onlar neredeyse hiç bir şey hissetmezler...

Bu soğukkanlı insanlar neredeyse hiçbir şey hissetmezler. Soğukkanlı zodyak işaretlerinden birine ait olup olmadığınızı bilmek ister misiniz? O halde okumaya devam edin. Sevgiyi hissettiğini iddia eden birçok insan, sevgiden uzak ve yıkıcı her türlü şekilde hareket eder. Gerçekten seven bir kişi, her zaman başka bir kişiye karşı olumlu ve sevgi dolu eylemlerde bulunur.

1. YAY BURCU BENCİLLİKLERİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Yay , ateşli bir ateş işaretidir. Çok hırslıdır ve büyük düşünmeye alışmıştır.
Tek dezavantajı, hırsları nedeniyle çok bencil olabilmesidir.

Yay burçları kendi planları, hedefleri ve başarılarıyla çok meşguldür. Sizinle konuşurken bile, yaşam olaylarınızdan değil, çoğunlukla kendileri ve yaşamlarında olup bitenler hakkında konuşmakla ilgilenirler.

Sana senin hakkında soru sormaları nadir olacak. Ve yapsalar bile, genellikle biraz bilgi almak içindir.

2. DUYGULU SANILAN YENGEÇ BURCU OLDUKÇA SOĞUKTUR

Yengeç, su burçlarının kardinaldir. Hükmü Ay'dır. Bu, en soğuk 6 burçtan biridir. Çok hassas, duygusal ve şiddetli ruh hali değişimlerinden muzdarip. Zodyakın en duygusal burçlarının soğukkanlı burçlar listesine girmesini sindirmek biraz zor. Ama tam da duygusal yapıları nedeniyle hayatlarında çok fazla kalp kırıklığı yaşarlar ve sadece kendilerini korumak için olsa bile kalplerini katılaştırmayı öğrenirler.

Ancak soğukkanlı olmanın ve duygularını geri tutmanın, ruh hali değişimleri ve hassasiyetlerle başa çıkmanın doğru yolu olmadığını unuturlar. Aşırı duygusallık ve soğuk bir kalp arasında bir denge bulmaları gerekir.

buz-2.jpg

3. KOVA BURCU BAZEN BUZ DAĞI GİBİ OLABİLKİR

Kova, zodyakın hava burcudur. O çok alışılmadık, asi, vahşi, iyi huylu ve mantıklı. Entelektüel fikirlere ve yeni şeyler yaratmaya eğilimlidirler. Ancak dezavantajı, duygulardan pek memnun olmamalarıdır.

Duyarsız olduklarından veya duyguları olmadığından değil, mantık ve zekayı daha çok tercih ediyorlar. Birisi duygusal bagajlarını önlerinde açarsa çok utanacaklar. Kovalar, birinin hayatında olan tüm acı verici şeyleri duymak istemezler. Açıklamalarınıza ilk tepkileri, kayıtsızca sizden konuyu değiştirmenizi istemeleri olabilir.

Kova, zekası ve mantığıyla gurur duyar ve duygusal zayıflıklarını başkalarıyla paylaşmaz. Zayıflığını başkasıyla paylaşma riskini almaktansa, kenarda kalmayı ve kendi sorunlarını çözmeyi tercih ederdi.

buz-3.jpg

4. DÜŞMAN OLAN AKREP BURCU SON DERECE SOĞUKTUR

Akrep, bu listedeki bir başka su burcu. Akrepler tutkuları ve enerjileriyle tanınırlar. Dezavantajı, etkinliklerinin düşman olmalarına neden olabilmesidir.

Akrep haksızlığa uğradığını hissettiğinde son derece soğukkanlı olacak ve ne pahasına olursa olsun intikam alacaktır. Manipülatif, soğuk olacak ve tüm zayıflıklarınızı anlamaya çalışacak ve en beklemediğiniz anda ona vuracaktır.

Akreplerin çok gizli olduğu bilinmektedir. Tüm zayıflıklarını ve sırlarını gizlemek için çekiciliklerini ve tutkularını kullanırlar. Dolaplarında bir sürü iskelet olabilir ve sen bunun hakkında hiçbir şey bilmeyeceksin.

5. MANTIKLI OLMALARI BAŞAKLARI SOĞUK YAPAR

Başak, Dünya'nın burcudur. Çok titiz, çalışkan, analitik bir zihniyete sahip.
Çok mantıklı, pratik ve mantıklı.

Başaklar çok metodiktir ve kontrolün sizde olmasını isterler. Her şeyi önceden ve en küçük ayrıntısına kadar planlıyorlar. Bunun dezavantajı, duygularıyla temas halinde olmayı tamamen unutabilecekleri kadar çok şeyi kafalarında tutmayı öğrenebilmeleridir.
Kendilerini incinmiş veya aldatılmış hissettiklerinde sessiz ve soğuk davranırlar.

buz-1.jpg

6. BOĞA BURÇLARININ KIRILGAN EGOLARI ONLARI BUZ GİBİ YAPABİLİR

Boğa başka bir dünya işaretidir. Sadık, sabırlı, çalışkan ve maddi rahatlık ve refah istiyor.

Dezavantajı Boğa'nın çok katı ve inatçı olması ve değişmek istememesidir. Bir Boğa ile tartışırsanız, asla sizin bakış açınıza boyun eğmezler. Kendilerine sadık kalacaklar ve asla uzlaşmak veya ortak bir dil bulmak için bir adım bile kıpırdamayacaklar.

Çok kırılgan egoları vardır ve samimi bir ilişki sürdürmektense haklı olmaları onlar için daha önemlidir. Aynı zamanda çok hırslı ve materyalisttirler ve eğer birisi amacına ulaşma yoluna çıkarsa, kesinlikle soğukkanlı bir insanla muhatap olurlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN