Bu sabaha dikkat! Merkür ve Plüton açısı tüm burçları etkileyecek...

Bu sabaha dikkat! Merkür ve Plüton açısı tüm burçları etkileyecek...

Merkür bu sabah Plüton ile kare açı yapıyor ve zihinsel gerginlik veya gergin iletişim yaşayabilirsiniz. Mesajımızı iletme konusunda takıntılı hale gelebilir ve başkalarının fikirlerimizle aynı fikirde olduğuna karar verebiliriz. Bu yön, ihtiyaç duyduğumuz tüm bilgileri alamama konusundaki güvensizliklerimize ve korkularımıza etki edebilir. Zihinsel kaygı veya sıkıntılar şimdi ortaya çıkabilir.

27 EKİM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Görüşlerimizi başkalarına dayatma girişimlerinden kaçınmalı ve açık fikirli olmaya çalışmalıyız. Takıntılı düşünme mümkündür, ancak öz farkındalık ve farkındalık ile derinlemesine, nüfuz edici iletişim kurabilir veya bir konu hakkında daha derin düşünebiliriz.

Ay, 6:55'de derin Akrep'ten giden Yay'a hareket eder ve gün ilerledikçe hayat daha az baskı hisseder. Bu temayı ilerletmek, onu gerektiren durumlarda işbirliğine ilham veren bir Venüs-Jüpiter biquintile'dir. Birbirimize şüphenin faydasını veriyoruz. Aslında, şimdi birine veya bir şeye inancımızı koymak iyi hissettirebilir.

Boş Ay, 12:28'den, Ay'ın burçları değiştirmeden önceki son açısıyla (Plüton'a altmışlık açı), Ay 06:55'de Yay'a girene kadar oluşur.

burc.jpg

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün size tavsiyemiz, içinde bulunduğunuz durum ne olursa olsun, özellikle evde tarafsız kalmanızdır.

Yerinde kararlar verebilmek için üzerinizde baskı hissetmenize gerek yok ve işleri biraz geciktirmek için tüm fırsatlardan yararlanmalısınız. Yarın bu konuda gerçek bir çözüm ortaya çıkabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Hem işte hem de evde hakimiyet arzunuz ve ne kadar sahiplenici olduğunuz bu perşembe gün yüzüne çıkacak.

Bazıları, bu günlerde güvensizliklerinizin daha da arttığını söyleyerek sizi eleştirmede hızlı davranabilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Mevcut eğilim, aşk hayatınızı ilgi odağında tutacak ve ilişkinizdeki bazı durumları nasıl renklendireceğiniz konusunda size çok ince fikirler sunabilir.

İlişkinizin gidişatı üzerinde gerçekten kontrol sahibi olmayı arzuluyorsunuz ama duygularınızı ve dürtülerinizi kontrol altında tutamadığınız sürece bu olmayacak.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

İşyerinde devam eden bir gerilim var ve bunu bizzat yaşıyor gibisiniz. Derinden etkileniyorsunuz çünkü insanları umursuyorsunuz ve başkalarına da yardım etmek için çok çalıştınız.

İşyerinde yaşadığınız şeyden biraz uzaklaşmaya çalışırsanız, belki de en azından sağlığınız için daha elverişli bir durumda olursunuz.

burcunuz.jpg

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Değerlerle ilgili meseleler ve çalışmanın ve başarının gerçekte ne anlama geldiğine dair anlayışınız bugün gün yüzüne çıkacak. Çok bilge bir insanla biraz zaman geçirme fırsatınız olabilir.

Hep cevabını almak istediğiniz o dokunaklı soruları sormaya çalışmayın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Görünüşe göre bu perşembe günü partnerinizden talepte bulunuyorsunuz ve onun size baskı yapması için bir fırsatı lehinize çeviriyorsunuz.

Bazı şeyleri ondan saklamış olabilirsiniz ve şimdi onu tartışmaya itiyorsunuz. Kazananın kendiniz olduğunu düşünseniz de, bu ilişkiniz için çok sağlıklı olmayabilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Evde yeni sorumluluklar ortaya çıkacak ve görünüşe göre onlarla başa çıkmak için fırsatınız var.

Öte yandan, çatışan çıkarlar nedeniyle dikkatiniz dağılmasa da yine de kendiniz için bir şeyler yapma ihtiyacı hissedeceksiniz ve muhtemelen öğleden sonra yalnız kalmayı tercih edeceksiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Mevcut eğilim, hayatınızdaki şeyleri birbirine karıştıracak, yani en sevdiğiniz arkadaşlarınızla aranızdaki hangi sınırların aşılabileceğinden ve neyin sadece aileniz için olduğundan emin olmayacaksınız.

Bu, arkadaşlarınızla çok zaman geçirdiğiniz ve düşünce yapınız sosyal grubunuzun değerleri tarafından biraz değiştirildiği için başınıza geliyor olabilir.

burclar.jpg

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bir süredir canınızı sıkan bir konu için ortaya atılan yüzeysel bir çözüme şaşırtıcı bir şekilde karşı çıkacaksınız.

Görünüşe göre bu vesileyle sorumlu yönünüzü geri planda tutmayacaksınız ve gerçekten herkes için uygun bir çözüm bulabilmeniz için anlık kazançları ertelemeyi tercih edeceksiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu perşembe, size çok yakın biri nedeniyle yanlış bir izlenim altında olabilirsiniz. Belki de rutininizden kurtulmaya çalışıyorsunuz.

Ancak bu, size mucizevi bir çözüm sunan herkese güvenmeniz gerektiği anlamına gelmez. Bunun yerine kendinize biraz zaman ayırın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Düşündüğünüz bu satın alma için banka kredisine gerek yok ama aynı zamanda bu, hafife almamanız gereken bir karar.

Bugün alışveriş yapmamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz, ancak bir süredir gözünüze çarpan bir şey varsa, bunu istemenizin gerçek bir nedeni var, o zaman beklemeye devam etmenize gerek yok.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Daha perşembe olmasına rağmen, bu hafta için çalışmaya yönelik motivasyonunuz büyük ölçüde azaldı, bu nedenle bugünlerde hedeflediğinizden çok daha fazlasını başaramayacaksınız.

Öte yandan, havlu atmamalısınız çünkü iş yükünüzü düzenleyerek ve yakın gelecekte ne yapmak istediğinizi planlayarak bugünü çok iyi değerlendirebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN