Tarifini ünlü doktor verdi! Bir dilim karpuz varsa deneyin, sıcakta lıkır lıkır gidiyor, üstelik çok besleyici

Bunaltıcı sıcaklar karşısında insanlar ferahlatıcı içeceklere yöneldi. Bu tarifi ise ünlü doktor verdi. Sadece bir dilim karpuzla hem serinleyip hem de besleyici bir içecek yapabilirsiniz. İşte konuya ilişkin detaylar…

Haziran ayının gelmesiyle beraber aşırı sıcaklar da etkisini göstermeye başladı. Ülkenin dört bir yanında kavurucu sıcaklar etkisini gösterirken insanlar serinlemek için kendilerini ya havuza, denize atıyor ya da soğuk şeyler içmeyi tercih ediyor. Lakin bu kapsamda sağlığımıza da dikkat etmek gerekiyor. Hem sağlığımı koruyayım hem de serinletici bir içecek içeyim diyorsanız bu tarife bir göz atabilirsiniz. Doç. Dr. Kaan Yılancıoğlu, sosyal medya hesabından oldukça basit bir içecek tarifi paylaştı.

yeni-proje-1.jpg

BİR DİLİM KARPUZLA BESLEYİCİ VE SERİNLETİCİ İÇECEK

Doç. Dr. Kaan Yılancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yaz ayları için oldukça ideal bir içecek önerisinde bulundu. Hem sıcaktan bunalanlar hem de serinlerken sağlığıma da dikkat edeyim diyenler bu tarife bayılacak. Uzman isim, “Yok böyle sıcak diyor ve serinletici doğal, lezzetli ve besleyici bir içecek arıyorsanız” diyerek şu tarifi verdi:

“Karpuz, limon, maden suyu, nane ve buzu karıştırarak hem serinletici hem de besleyici bir içecek elde edebilirsiniz.”

Bunaltıcı yaz günlerinde bu içeceğin içerisinde bulunan nane ve karpuz sizi oldukça ferahlatacak. Öte yandan besin değeri yüksek olmasıyla da sağlığınızı da destekleyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN