Tarihi geçen nemlendiricileri çöpe atmak yerine böyle değerlendirin! Etkilerine çok şaşıracaksınız

Tarihi geçen nemlendiricileri çöpe atmak yerine böyle değerlendirin! Etkilerine çok şaşıracaksınız

Paralar dökerek satın aldığınız nemlendirici kremlerin tarihi geçince içiniz yana yana çöpe atıyorsanız bu yöntemler çok işinize yarayacak. Tarihi geçen nemlendiricileri çöpe atmak yerine böyle değerlendirin! Hiç aklınıza gelmeyen kullanım alanları var. Etkilerine çok şaşıracaksınız...

Nemlendirici krem alınırken ince ayrıntısına kadar düşünüp alınır. Bu kadar kıymetli kremlerin tarihi geçince yüze sürmesi risklidir. Ancak bu oldukça can sıkıcı bir durum, tarihi geçen kremleri atmak istemiyorsanız bu yöntemleri çok seveceksiniz.

TARİHİ GEÇEN NEMLENDİRİCİ NASIL DEĞERLENDİRİLİR?

Smart Tips for Skin Care Routine While Traveling

Günlük cilt bakımında sıklıkla kullandığımız nemlendiriciler, bir süre sonra son kullanma tarihini geçer. Ancak bu, onların tamamen işlevsiz hale geldiği anlamına gelmiyor. İşte tarihi geçmiş nemlendiricileri değerlendirmenin pratik yolları:

  • Saç Bakımında Kullanımı: Duş sonrası ıslak saça sürülen tarihi geçmiş nemlendiriciler, saçları besleyerek yumuşaklık ve parlaklık kazandırır. Saç kremi gibi kullanılabilir ve sonuçlarını görmek sizi şaşırtabilir.
  • Vücut Nemlendiricisi Olarak: Duş sonrası tüm vücuda uygulanabilir. Cildi nemlendirir, yumuşatır ve kuruluktan korur. Normal nemlendiricilerin yerine alternatif bir çözüm olabilir.
  • El Maskesi Olarak: Ellerinizin yumuşaklığını ve nemliliğini geri kazanmak için tarihi geçmiş nemlendiriciyi el maskesi olarak kullanabilirsiniz. Ellerinize sürüp, plastik eldiven giyerek bir süre bekletin. Sonrasında yumuşacık ellerinizin keyfini çıkarın.
  • Tüylerden Kurtulmak İçin: İstenmeyen tüylerden kurtulmak için nemlendiriciyi köpük yerine kullanabilirsiniz. Bir miktar nemlendiriciyi avuçlarınıza alıp, iyice köpürtün ve cildinize masaj yaparak uygulayın. Ardından suyla durulayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN