Taşıt kredisi çekmek hiç bu kadar kolay olmamıştı! Şimdi alın, sonra ödersiniz! Faiz oranını görünce araba alasınız gelecek!

Taşıt kredisi çekmek hiç bu kadar kolay olmamıştı! Şimdi alın, sonra ödersiniz! Faiz oranını görünce araba alasınız gelecek!

Halkbank, araç sahibi olmak isteyenlere 0 km araçlar için yüzde 1,63'ten başlayan faiz oranlarıyla taşıt kredisi kredi imkanı sunuyor. Bankadan yapılan açılamada ayrıca 48 ay vade seçeneği ile yüzde 1,65 faiz oranlarından ikinci el araç kredisi desteği de verildiği belirtildi.

Taşıt kredisinin vadeleri yüksek tutulması buna bağlı olarak kredi miktarının da artışına neden olmuştu. Bu kapsamda Halkbank , taşıt kredisi arayan müşterilerine özel kampanyalar sunmak için önemli bir fırsat hazırladı. Peki Halkbank, ikinci el veya sıfır araç kredisi paketinin detaylar nelerdir? İşte taşıt kredisinin güncel durumu..

HALKBANK'TAN 2 AY ERTELEMELİ 48 AY VADELİ TAŞIT KREDİSİ

Halkbank, müşterileri için taşıt kredisi hazırlıklarını bitirdi ve müşterilerine duyurdu. Seçtiğiniz araca düşük faiz oranıyla kredi çekebilirsiniz. İyi bir krediniz ve düzenli bir geliriniz varsa, kredi alma olasılığınız daha yüksektir. Kredi kampanyasında sadece vade ve kredi tutarı değil, çeşitli geri ödeme planları da içermektedir

Halkbank'tan 48 Ay Vadeli Taşıt Kredisi

Finansman kampanyasında ödemelerin de esnek olarak hazırlandığı bildirildi. Sabit yinelenen ödemelere alternatif olarak iki aylık ertelenmiş bir seçenek mevcuttur. Bu da sizi kredi açısından avantajlı bir konuma getirir. Kredi paketlerine bakıldığında, genellikle sabit ödeme planları sunarlar.

Halkbank, müşterilerine sınır ötesi seyahat seçeneği bırakrken faiz oranlarını yüzde 1,63 şeklinde belirledi. Yeni araç alırken taşıt kredilerine yüzde 1,63 faiz oranı uygulanmaktadır. İkinci el araçlarda ise başlangıç ​​faiz oranı yüzde 1,65'tir.

Faiz oranları hakkında bilgi almak için lütfen Halkbank müşteri hizmetlerini arayın, size en yakın banka şubesini veya resmi internet sitesini ziyaret edin. Halkbank'ın otomobil alacaklara yönelik yoğun ilgi gören kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN