Tayt tartışması Türkiye'yi ikiye böldü! Ünlü isimlerden öyle açıklamalar geldi ki ortalık fena karışacak

Tayt tartışması Türkiye'yi ikiye böldü! Ünlü isimlerden öyle açıklamalar geldi ki ortalık fena karışacak

Ünlü şarkıcı Nükhet Duru'nun fitilini ateşlediği 'tayt tartışması'nın magazin dünyasında yarattığı etki devam ediyor. Tartışmalara bu kez de Mehmet Ali Erbil ve Şebnem Dönmez dahil oldu.

Ünlü şarkıcı Nükhet Duru'nun "Kadınların sokakta taytla dolaşılması hiç hoş bir görüntü değil" açıklamasının magazin dünyasında yarattığı etki devam ediyor. Ünlü ismin açıklamalarının ardından tartışma alevlendi.

"NE OLUR BU TAYT OLAYINA BİR 'DUR' DEYİN"

Şarkıcı Nükhet Duru, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kadınların tayt giymesinden rahatsız olduğunu vurgulayarak "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince, yurt dışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız" ifadelerini kullandı.

Tayt' çıkışı gündem olmuştu: Nükhet Duru TRT dizisinde rol alacak

Ünlü sanatçının bu açıklamaları magazin dünyasına bomba gibi düşerken yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi.

"ERKEKLER DE TAYT GİYİYOR"

FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yasak Elma' adlı dizide 'Handan Kılıç' karakterini canlandıran Şebnem Dönmez, 'Hazine' filminin galasında görüntülendi. Ünlü oyuncu, basın mensuplarının Nükhet Duru’nun tayt açıklamasını hatırlatması üzerine, "Kadınların değil, bence erkeklerin tayt giymesi konuşulmalı. Erkekler de tayt giyiyor. Şaka bir yana herkes istediğini giyer. Buna kimse karışamaz” dedi.

‘Tayt polemiğine’ Mehmet Ali Erbil de dahil oldu! ‘Kilolu olan tayt giymesin’

MEHMET ALİ ERBİL DE TARTIŞMALARA DAHİL OLDU

Dönmez'in bu açıklamalarının ardından ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil de 'tayt tartışması'na dahil oldu. Ünlü şovmenin açıklamaları tepkiyle karşılandı.

Önceki akşam Arnavutköy'de görüntülenen ünlü şovmen Nükhet Duru'nun fitilini ateşlediği 'tayt tartışmaları' hakkında 'sivri' yorumlarda bulundu.

"KİLOLU OLAN TAYT GİYMESİN"

İki güzelle görüntülenen komedyen, rahat tavırlarıyla dikkat çekerken, güzeller ise yüzünü saklamayı tercih etti. Erbil, daha sonra gazetecilerin isteği üzerine çıkışta kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Şovmen, geçtiğimiz günlerde Nükhet Duru'nun tayt olayına değinen muhabirlerin sorusuna "Ben tayt giymiyorum. Nükhet Hanım dediyse doğru söylemiştir taytı. Yakışan giyecek, güzel bacakları olan, uzun bacakları olan giyecek. Kilolu olan tayt giymesin. Mesala düzgün fiziği olan Serenay Sarıkaya gibi güzel bacakları olan birisi, Aleyna Tilki, Dua Lipa giysin. Dibine kadar giysin" açıklamaları ile tepki topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN