TCKN son hanesine göre ödemeler hesapta: IBAN numaranızı hemen kontrol edin

TCKN son hanesine göre ödemeler hesapta: IBAN numaranızı hemen kontrol edin

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi pancar üreticilerine verilecek desteğin bugün itibariyle hesaplara aktarıldığını duyurdu. Desteğin detayları, yatırılan tutar ve dahası haberimizde...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, pancar üreticilerine verilecek destek parasının toplam miktarını açıklayarak çiftçilerin hesabına 1 milyar 429 milyon TL'lik ödeme gerçekleştirildiğini duyurdu.

ÇİFTÇİLERİN ÜRETİMİNE VERİLEN DESTEK: TARIM VE ORMAN BAKANI VAHİT KİRİŞÇİ'DEN AÇIKLAMA

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu duyuruda, pancar üreticilerine bir süredir ödenmesi beklenen destek parasının bugün çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını bildirdi.

pancar üreticileri

ÖDEMELER ÇİFTÇİLERİN HESAPLARINA AKTARILDI!

Bakanlık tarafından paylaşılan detaylara göre, Türkşeker aracılığıyla 1 milyar 429 milyon TL'lik pancar bedel ödemesi çiftçilerin hesaplarına gerçekleştirildi. Bununla birlikte, üreticilerin beklemiş olduğu ödemelere kavuşması olumlu karşılandı. Tarım ve Orman Bakanlığının son yıllarda çiftçiye verdiği desteğin arttığı resmi rakamlarla da doğrulanıyor. Bakan Kirişçi, 2023 yılına kadar çiftçilerin üretimlerine geçen yıllara göre daha fazla destek verileceği sözünü de verdi. Bu yöndeki gelişmeler, çiftçilerin üretimlerini destekleyecek ve ekonomiye katkı sağlayacak. Bakanlık tarafından ayrıca alınacak önlemler sayesinde, pancar üreticileri daha verimli ve karlı üretimler gerçekleştirecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN