Teoman’dan ilginç EYT yorumu! Dalga geçmeleri hoşuma gidiyor! O artık “EYT'li Teoman”

Teoman’dan ilginç EYT yorumu! Dalga geçmeleri hoşuma gidiyor! O artık “EYT'li Teoman”

Daha önce yaptığı bir açıklama ile EYT'nin kendisine vurduğunu belirten Teoman’dan şaşırtan açıklama geldi. Maaşınız yattı mı? sorusuna yanıt veren ünlü sanatçı “EYT'li Teoman diye bağıranlar var” ifadesi ile herkese bir güldürdü. İşte konu hakkındaki detaylar…

Daha önce EYT hakkında açıklamalarda bulunan Teoman’ın ilginç yorumu herkesi şaşkına çevirdi. Beyoğlu Cihangir'deki bir mekan çıkışında kendini görüntüleyen basın mensupları ile sohbet eden ünlü şarkıcı, Maaşınız yattı mı? sorusuna verdiği yanıt ile gündem oldu. İşte konu hakkındaki detaylar…

HOŞUMA GİDİYOR

Habertürk'te yer alan bilgiler doğrultusunda Teoman'ın EYT vuran ünlüler arasında yer aldığı belirtildi. Ünlü sanatçıya maaşınız yattı mı? sorusu yöneltildiğinde gelen yanıt ise yüzlerde tebessüm oluşturdu. Daha önce emekliliğini aldığını belirten Teoman, EYT kapsamında yer alması ve insanların kendisiyle dalga geçmesinin hoşuna gittiğini belirtti.

teoman.jpg

Teoman, “Ben seviyorum ya... 'Teoman bile EYT'li deyince gülüyorlar. Onlar mutlu oluyor diye ben daha çok mutlu oluyorum ve hoşuma gidiyor. Arkamdan 'EYT'li Teoman' diye bağıranlar var" ifadeleri ile herkesi güldürdü.

teoman-eyt.jpg
Emeklilik hayatı yaşadığını belirten ünlü şarkıcı, yarı emekliyim ifadelerini kullandı. Vereceği konserleri ikiye böldüğünü dile getiren Teoman, hayatında hiçbir şeyden feragat etmediğinin altını çizdi. Boş boş dolaştığını az film seyredip çok kitap okuduğunu dile getiren ünlü isim, “Artık ben kendime bir 'tembellik kariyeri' yapmayı planladım. Çok fazla çalışmak istemiyorum” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN