Teşkilat dizisi 2. yeni sezon ne zaman, saat kaçta? İşte yeni bölüm son fragman

Teşkilat dizisi 2. yeni sezon ne zaman, saat kaçta? İşte yeni bölüm son fragman

Teşkilat 15. yeni bölüm özeti belli oldu. MİT'te görevli 7 personelin hikayesinin anlatıldığı dizi, 2. yeni sezonuna 26 Eylül 2021 Pazar günü TRT 1'de başlıyor. Güçlü prodüksiyonu ve kaliteli çekimleriyle beğeni toplayan Teşkilat'a 'Yıldırım' karakteriyle Gürkan Uygun dahil oluyor. İşte, Teşkilat 15. yeni bölüm fragmanı...

Teşkilat 2. yeni sezon oyuncuları, yayınlanan fragmanlarda ortaya çıktı. Yapımcılığını TIMS&B Productions'ın yaptığı iddialı dizi, kadroya katılan usta oyuncular ve sezona damgasını vuracak karakterlerin yanı sıra; yenilenen mekanları, gündem belirleyecek sıra dışı hikayeleri, görsel efektleri ve nefes kesecek aksiyon sahneleriyle yine dikkatleri üzerine çekecek.

tesk.jpg

TEŞKİLAT 2. YENİ SEZON YENİ OYUNCULAR KİMLER?

Yayınlandığı günden itibaren rekor kıran dizisi Teşkilat'ın yeni sezon fragmanını yayınladı. İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği diziye yeni sezonda iki bomba isim transfer oldu.

Görsel efektleri ile dikkat çeken heyecan yüklü fragmanda Teşkilat'ın ikinci sezonunda kadroya Gürkan Uygun, Hakan Boyav, Turgut Tunçalp da dahil oldu. Öte yandan Nil Günal, Lara Domaç, Mustafa Açılan yan rollerde boy gösterecek.

TEŞKİLAT DİZİSİ ÇEKİMLERİ NEDEN DURDURULDU?

Teşkilat dizisinde 'Yıldırım' karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak olan Gürkan Uygun'un koranavirüse yakalandı. Gürkan Uygun kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından karantinaya alındı. Ayrıca Teşkilat dizisi yönetmenleri Burak Arlıel ve Burak Müjdeci de koronavirüse yakalandı.

Peş peşe gelen haberlerin ardından set çalışmalarına ara verildi. Teşkilat dizisinin çekimlerine ne zaman devam edileceğine dair bir açıklama henüz yapılmadı.

TEŞKİLAT 15. BÖLÜM 1. FRAGMAN

15. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Milli İstihbarat Teşkilatı'nda (MİT) çalışan 7 görevlinin hikayelerine yer verilen Teşkilat dizisinin 15. bölümü (2. sezon 1. bölüm), 26 Eylül 2021 Pazar günü saat 21.00'de TRT 1'de izleyenleriyle buluşacak. Öncesinde ise saat 20.00'de son bölümün özeti ekranlara gelecek. Teşkilat tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube sayfasını ziyaret etmek mümkün.

Teşkilat son bölümde neler oldu, göz atalım: Fadi'nin kaçtığı ve Serdar'ın içinde olduğu uçağın kaçırıldığı bilgisi karargaha ulaşınca ekip teyakkuza geçer. Bombayı etkisiz hale getirmek için zamana karşı bir yarışın içine giren Serdar, saldırganların uçakta bir istihbaratçı olduğunu öğrenmesiyle köşeye sıkışır. Ceren saldırı planının bir parçası olarak yürüttüğü faaliyetlerine devam ederken, onu takip eden ekip bir başka saldırının planlandığını öğrenir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Teşkilat 15. bölüm özeti: MİT binasına uçakla yapılması planlanan saldırıyı engelleyen Serdar, o günden beri ortadan kaybolmuştur. Aradan geçen süreçte her yerde Serdar'ı arayan ekip nihayet kayıp arkadaşlarının izine Polonya'da rastlayıp harekete geçer. Zor durumdaki Serdar'ın yardımına hiç beklenmedik biri yetişir ancak Serdar'ın herkesi derinden etkileyecek büyük bir sorunu vardır. Diğer yandan ekibin tanışması gereken yeni biri vardır: Halit Başkan.

Şirket, Fadi'nin ölümünün ardından Türkiye'nin içinde bulunduğu 6. Bölge'ye yeni bir isim seçer. Bu kişi Halit Başkan'ın da yakından tanıdığı aralarında geçmiş bir husumet bulunan Yıldırım'dır. Yıldırım'ın ilk görevi son yıllarda sondaj faaliyetlerine büyük hız veren Türk devletine dünya kamuoyu önünde bir ders vermektir.

TEŞKİLAT 15. BÖLÜM ÖN İZLEME

TEŞKİLAT DİZİSİ KONUSU NE?

Teşkilat dizisi, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek, yer altına inen 7 vatan sevdalısının hikayesini ekrana getiriyor. Ankara'daki SİHA fabrikasına terör saldırısı düzenlenir. Saldırının yabancı istihbarat servisleri tarafından organize edildiği tespit edilir. Bunun üzerine MİT içinde gizli bir tim kurulur. Bu timin amacı saldırının arkasındaki güçleri tespit etmek ve ortadan kaldırmaktır.

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana geliyor. MİT'in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de bu dizi ile izleyiciyle buluşuyor.

TEŞKİLAT DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Tims&B'nin gerçekleştirdiği, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı, müziklerini Atakan Ilgazdağ'ın yaptığı, yönetmen koltuğuna Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu Teşkilat dizisi oyuncu kadrosunda; Çağlar Ertuğrul (Serdar), Deniz Baysal Yurtçu (Zehra), Mesut Akusta (Mete), Ezgi Eyüboğlu (Ceren), Ezgi Şenler (Pınar), Tuncer Salman (Hakkı), Nihat Alptuğ Altınkaya (Hulki), Serdar Yeğin (Uzay), Ahmet Uğur Say (Gürcan), Yavuz Bingöl (Mert Çavuş), Atılay Uluışık (Sermet), Gürkan Uygun (Yıldırım), Hakan Boyav (Tövbekar), Turgut Tunçalp (Halit), Nil Günal (Defne), Lara Domaç (Roza), Mustafa Açılan (Çetin)gibi isimler yer alıyor.

TEŞKİLAT DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Youtube'da milyonlarca kez izlenen Teşkilat dizisinin çekimleri Ankara'da gerçekleştiriliyor. Ankara'nın birçok semtinde çekimleri sürdürülen dizinin sahneleri Keçiören, Akyurt, Altındağ, Gölbaşı, Polatlı ve Sincan gibi pek çok semt ve mahallede geçiyor. Suriye sahneleri ise Ankara'nın kırsal bölgelerinde çekildi. Bazı sahnelerde yeşil perde (green box) teknolojisi kullanıldığı görülüyor. Bu sayede tehlikeli sahneler kolaylık çekilebiliyor ya da bir oyuncular istenilen bir mekandaymış gibi gösterilebiliyor.

TEŞKİLAT 2. SEZON TANITIM

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN