Teşkilat dizisinin çekimleri durduruldu

Teşkilat dizisinin çekimleri durduruldu

15. bölüm ile yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanan Teşkilat dizisinden gelen haber sevenlerini üzdü.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Ezgi Şenler gibi birbirinden başarılı isimlerin rol aldığı Teşkilat dizisi yeni sezonda da adından söz ettirmeye devam edecek.

Hakan Boyav, Gürkan Uygun ve Turgut Tunçalp yeni sezonda Teşkilat dizisinde karşımıza çıkacak. Usta isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisinde yeni sezon ilk bölüm öncesi moralleri bozan bir gelişme yaşandı.

KORONAVİRÜSE YAKALANINCA ÇEKİMLER DURDURULDU

Teşkilat dizisinde Yıldırım karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak olan Gürkan Uygun’un koranavirüse yakalandı. Gürkan Uygun Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından karantinaya alındı. Ayrıca Teşkilat dizisi yönetmenleri Burak Arlıel ve Burak Müjdeci de koronavirüse yakalandı.

Peş peşe gelen haberlerin ardından set çalışmalarına ara verildi. Teşkilat dizisinin çekimlerine ne zaman devam edileceğine dair bir açıklama henüz yapılmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN