Teşkilat dizisinde film koptu! O isimle aniden yolları ayırdılar: Asıl nedeni bu çıktı!

Teşkilat dizisinde film koptu! O isimle aniden yolları ayırdılar: Asıl nedeni bu çıktı!

TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat 57. bölümüyle Pazar akşamı seyirciyle buluştu. Dizinin son bölümüne damga vuran ayrıntı ise kafalarda soru işareti bıraktı. İşte, Teşkilat dizisinde yaşanan son gelişmeler...

Dünya Kupası maçlarının TRT1'de yayınlanmasından dolayı Teşkilat dizisi birkaç haftadır ekrana gelmiyordu. Maçların bitmesiyle birlikte Teşkilat dizisi de sevenlerine kavuştu.

Başrollerini Deniz Baysal, Murat Yıldırım, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Teşkilat'ta heyecan bitmiyor. Dizi, son bölümüyle yine nefesleri keserken herkesin dikkatini çeken bir detay da ortaya çıktı.

O İSİM KADRODAN ÇIKARTILIYOR!

Dizinin birinci bölümünden itibaren kadroda olan başarılı oyuncu Atilay Uluışık'ın diziye veda edeceği iddiası herkesi şaşkına çevirdi. İddialara göre, dizinin Sermet'i Atilay Uluışık birkaç bölüm sonra diziden ayrılacak.

 teşkilat sermet diziden ayrılıyor mu

Ancak iddialar yalnızca bu yönde değil. Sermet karakterinin dizide hain olduğu da konuşulanlar arasında yer alıyor. Hain olduğu ortaya çıkan Sermet herkesi adeta yıkacak.

Sermet'in hain olduğunun ortaya çıkmasıyla birlikte dizide heyecan ve aksiyon dolu sahneler de artmış olacak.

Ancak bunların hepsi şuan için sadece birer iddia. Bu iddialarla ilgili henüz yapımdan bir açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN