Testi 5 saniyede çözenler dahi çıkıyor! İnsanların sadece yüzde 3'ü çözebildi: 120 IQ'su olanlar hemen çözüyor...

Testi 5 saniyede çözenler dahi çıkıyor! İnsanların sadece yüzde 3'ü çözebildi: 120 IQ'su olanlar hemen çözüyor...

Son zamanlarda oldukça popüler olan optik illüzyon testlerine bir yenisi daha eklendi. Daha önceki optik illüzyon testlerinden biraz daha zor olan bugünkü testte 5 saniyeniz bulunuyor. Belirtilen süre zarfında görselde gizlenen kediyi bulmanız gerekir. Peki görseldeki gizli kedi nerede? Test başlıyor, bol şanslar...

OPTİK İLLÜZYON TESTİ

İnternet mecrasında oldukça popüler olan optik illüzyon testleri gündemde yer alıyor. Milyonlarca kişi tarafından çözülmeye çalışılan bu testlerde bazı kısıtlamalar bulunuyor. Kısıtlamalar altında çözüldüğünde anlam kazanan testler IQ seviyenizi, pratik zekanızı ve görsel zekanızı da ölçüyor.

Hızlı düşünme ve zeka sınırlarınızı zorlamaya yarayan bugünkü optik illüzyon testinde görseldeki gizli kediyi bulmanız isteniyor. Görselde gizlenmiş kediyi bulmak için sadece 5 saniyeniz bulunuyor. Daha öncesinde çözmeye çalışan insanların sadece yüzde 5'i testi 5 saniye içerisinde tamamlayabildi.

1-1687789015.webp

5 SANİYE İÇERİSİNDE KEDİYİ BUL

Yukarda ve aşağıda yer alan görselde gizlenen kediyi bulmanız isteniyor. Oldukça zor olan optik illüzyon testini başarıyla çözmek için öncelikle görsele odaklanın. Etrafınızda odağınızı dağıtan cisimler var ise yerinizi değiştirebilirsiniz. Yanınıza kronometre alarak sadece 5 saniyeniz olduğunu unutmayın.

Görsellere odaklandığınızda elinde bir süpürge tutan kadın, duvarın önünde yer alan kadının hemen yanında kova bulunuyor. Temizlik havası veren görselin içerisindeki gizli kediyi bulmanız isteniyor. Hazırsanız kronometreyi başlatarak testi çözmeye geçebilirsiniz. Bol şans...

1-1687789015.webp

CEVAP ANAHTARI

3, 2, 1 ve sıfır... Süreniz doldu. Belirtilen süre içerisinde görseldeki gizli kediyi bulduysanız tebrik ederiz. Testi kaç saniye içerisinde çözdüğünüzü yorumlar kısmında belirterek okurlar arasında tatlı bir rekabet başlatabilirsiniz.

Görselde yer alan gizli kediyi halen bulamadıysanız hemen aşağıda cevap anahtarı niteliğinde kedinin yerini işaretlediğimiz bir görsel bulunuyor. Kedi temizlik yapan kadının süpürge tutan kolunun hemen üzerinde yer alıyor.

2-1687789021.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN