Tetikçinin Oğlu dizisine tepki çeken transfer! İsmi duyan "İzlemeyiz" dedi

Tetikçinin Oğlu dizisine tepki çeken transfer! İsmi duyan "İzlemeyiz" dedi

Yakında FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Tetikçinin Oğlu'na bomba bir isim daha geldi. O ismi duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Sağlam kadrosuyla şimdiden dikkat çeken dizi son bombasını da patlattı. Bakın Tetikçinin Oğlu dizisine kimi de aldılar?

Herkesin merakla beklediği Tetikçinin Oğlu sete çıktı. Sağlam oyuncu kadrosu ve senaryosu ile dizi sektörüne hızlı bir giriş yapması beklenen yapıma kimsenin beklemediği bir isim daha dahil oldu. Ünlü sanatçı Nükhet Duru'da Tetikçinin Oğlu'nda olacak. Bakın hangi karaktere hayat verecek?

tetikci.jpg

NÜKHET DURU ŞİMDİ DE OYUNCU OLDU

Bodrum'da çekimleri başlayan Tetiçinin Oğlu dizisine usta isimler de dahil oldu. Şevket Çoruh, Timuçin Esenin başrollerinde oynadığı diziye şaşırtan bir isim daha dahil oldu.

sevket.jpg

Genç yıldızlar arasında yer alan Genco Özak da dizide Metin karakterine hayat verecek.

esen.jpg

OYNAYACAĞI ROL DE ŞAŞIRTTI

Kadro şimdiden büyük ilgi uyandırırken, renkli bir isim de dahil edildi. Geçen aylarda tayt giyen kadınlar için yaptığı yorum çok sayıda tepki alan Nükhet Duru da dizinin 1. bölümünde oynayacak.

duru.jpg

Duru, dizi de pansiyon sahibi olan Ayla'a hayat verecek. Bazı kullanıcılar ise "Nükhet ne alaka" "Taytçı rolünü mü oynayacak" gibi olumsuz tepkiler verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN