The Simpsonların bir kehaneti daha çıktı! Herkes bu olayı konuşuyor: Yine felakete karşı önceden uyarmışlar

The Simpsonların bir kehaneti daha çıktı! Herkes bu olayı konuşuyor: Yine felakete karşı önceden uyarmışlar

Dünyaca ünlü animasyon dizisi The Simpsonların bir kehaneti daha ortaya çıktı! Sosyal medyada bir anda gündem oldu, herkes bu kehaneti konuşuyor… Bu kez de başka bir felakete karşı yine önceden uyarı yapmışlar. İşte konuya ilişkin detaylar…

Geçmişte yayınladıkları bölümlerdeki detayların, olayların daha sonra gerçek hayatta yaşanması The Simpson’lar animasyon dizisini dünya çapında ünlü etmişti. Özellikle de Donald Trump, Twitter ve daha birkaç önemli olayın çizgi filmde geçtikten sonra gerçekleşmesi herkeste “The Simpson’lar kehaneti” düşüncesini yaratmıştı. Yine bir kehanetle gündeme gelen The Simpsonlar, gündemdeki yerlerini aldı.

10 YIL ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAYIMLANMIŞ

Milyonlarca insan tarafından izlenen The Simpson’lar animasyon dizisi, yeni bir kehanet ile gündeme geldi. Daha önce Donald Trump'ın şok edici başkanlığından 11 Eylül trajedisine ve Finli ekonomist Bengt R Holmstrom'un altı yıl sonra Nobel Ekonomi Ödülü'nü kazanacağına kadar pek çok durumu doğru bir şekilde tahmin ettiği iddia edilen animasyon dizisi bu sene 36. yaşını kutluyor.

yeni-proje-1-002.jpg

Sık sık gündeme gelen Simpsonlar bu sefer de Amerika ve Avrupa'da etkili olan tahtakurusu sorununu önceden bildiği iddiaları ile gündeme geldi

Dizinin bahsi geçen o bölümünde altı bacaklı yaratıkların Fransa, İngiltere ve ABD’yi ele geçirdiği görülüyor. Bazı kaynaklar ise son zamanlarda Fransa’da böcek salgını ile mücadele edildiğini söylüyor.

yeni-proje-003.jpg

BÖCEK SALGININI TAHMİN ETTİLER

TikTok'tan 'Curiousususer3' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi, Simpsonların 24. sezonunda yayınlanan 18. bölüm olan “Ucuz Kürsü Romanı” kısmını paylaşarak "Fransa böcek salgınıyla mücadele ederken Paris'teki tüm kamusal alanlarda tahtakuruların gezindiği görüldü" açıklamasını yaptı.

yeni-proje-2-001.jpg

Bahsi geçen o bölümde Simpsonlar yeni bir kanepe alıyorlar ve kanepenin tahtakurularıyla kaplı olduğu görülüyor. Springfield'ın tamamının haşereler tarafından istila edilmesi çok uzun sürmüyor. Öte yandan Rahip Lovejoy'un rütbesi düşüyor ve yerine Edward Norton’un seslendirdiği Elijah Hooper adından bir rakip geliyor. Bart, kasabaya kurbağa sürüsü salıp onları yiyerek tahtakurularından kurtulmayı başarır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN