TikTok paylaşımı Müge Anlı'yı çıldırttı! Kendisinin ünlü ettiği çiftin paylaşımını görünce küplere bindi

TikTok paylaşımı Müge Anlı'yı çıldırttı! Kendisinin ünlü ettiği çiftin paylaşımını görünce küplere bindi

Ünlü televizyon programcısı Müge Anlı daha önce kendi yayınına çıkıp ünlü olan çiftin sosyal medyadaki paylaşımlarını görünce adeta deliye döndü. Çiftin TikTok paylaşımıyla ilgili canlı yayında öyle sözler söyledi ki...

Haziran ayında evlenen Müge Anlı, kendi programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında küplere bindi. Programa katılan bir çiftin olayını işleyen Anlı, ikilini TikTok'ta ki paylaşımların görünce açtı ağzını yumdu gözünü. Anlı'nın tepkisini görenler ise "Büyük konuşma Müge" yorumları yaptı. Bakın Müge Anlı neler dedi?

Hafta içi her gün ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan Müge Anlı, bu defa sinir krizi geçirdi. Sosyal medya üzerinden ilginç paylaşımlar yapanlara kızan Anlı, "Alay ediyorum" diyerek büyük tepki gösterdi. Anlı'nın gösterdiği tepkiyi yersiz bulanlar da "Abartma Müge" tarzında yorumlar yağdırdı.

MÜGE ANLI YAYINDA KÜPLERE BİNDİ

Programına katılan bir çifti barıştıran Müge Anlı, ikilinin sosyal medya paylaşımlarını görünce adeta çıldırdı. Sosyal medyadan ev hallerini paylaşanlara kızan Anlı, tuvalette selfie çekenleri topa tuttu.

821x465-muge-anli-ile-tatli-sert-1666078865183.jpg

ANLI'NIN SOSYAL MEYDA TEPKİSİNE KARŞILIK

Başarılı sunucu TikTok gibi sosyal mecralarda paylaşım yapanlarla alay ettiğini ifade ederek, "Saçma sapan işler! Lütfen vazgeçin şu telefondan, sosyal medya işlerinden. Tiktoktan, Instagram'dan" dedi. Anlı'nın bu tepkisini haklı bulanlar kadar yersiz bulanlar da oldu. Bazı takipçileri "Büyük konuşma Müge" yorumları yaptı..

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN