Tiktok videosuyla tepki çekmişti! Sevda Türküsev ağzına geleni söyledi: "Yerin dibine batsın böyle özgürlük!"

Tiktok videosuyla tepki çekmişti! Sevda Türküsev  ağzına geleni söyledi: "Yerin dibine batsın böyle özgürlük!"

Gün geçmiyor ki TikTok'ta bir ağızları açık bırakan bir olay yaşanmasın. TikTok'ta 'Laz Kızı' isimli bir kullanıcı para kazanmak için göğüs dekoltesi vererek yayın yapıyor. Evli olduğu ileri sürülen kadının bu yaptığı yazar Sevda Türküsev'i çileden çıkarttı.

TikTok hesabından sık sık canlı yayın açan kadın, yayında para kazanmak için son olarak gömleğinin düğmesini açarak dekolte vermişti. Sonrasında dekolteyi kapatmak isteyen kadının düğmesi kopmuş ve canlı yayında yaşanan o anlar sosyal medyaya damga vurmuştu. O günden sonra 'Laz Kızı' isimli hesabın yayınlarının ardı arkası kesilmedi.

zczczc.jpg

TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla dikkat çeken 'Laz kızı' isimli hesabın yayınına eşinin de dahil olması sosyal medyada büyük ses getirdi.

"NAMUS KALMAMIŞ"

Yazar ve sunucu Sevda Türküsev, "Bana akıl vermeyin para verin" diyen kadını görünce adeta çileden çıktı. Bu konuya sessiz kalamayan Türküsev " Yeter Allah aşkına! Bunlara müdahale edilemiyor mu? Bir kadın olarak, bir insan olarak bakanlarımıza yetkililerimize sesleniyorum. Yasaklayın ne olur şu mecrayı. Edep, haya, namus kalmamış ama adına özgürlük diyorlar. Yerin dibine batsın böyle özgürlük!" dedi.

sevda.jpg

Türküsev, sonrasında ise kocasıyla yayın açan Laz Kızı'nı gördükten sonra "Gerçekten inanamıyorum, kocası mı?" ifadelerini kullanarak, şaşkınlığını dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN