TOKİ başvurusu yapanların hesabına geri ödenecek! 2 Bin TL'ye kadar iade ediliyor, hemen hesabınızı kontrol edin

TOKİ başvurusu yapanların hesabına geri ödenecek! 2 Bin TL'ye kadar iade ediliyor, hemen hesabınızı kontrol edin

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren önemli açıklamalar sabah saatlerinde geldi. TOKİ sosyal konut projesine başvuru yapanların yakından takip ettiği gelişmeler hakkında açıklamalar yapıldı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

TOKİ Sosyal Konut Projesi başvurusunda bulunan vatandaşlara yakından ilgilendiren önemli açıklamalar yapıldı. Milyonlarca vatandaşın başvuruda bulunduğu 250 bin sosyal konut projesi için geri ödemeler başladı. İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında başvuru için alınan ödemelerin geri iadeleri hakkında araştırmalar devam ederken açıklamalar sabah saatlerinde geldi. Başvuru yapan ve başvurusu reddedilen ya da kura da hak sahibi olamayan kişilerin yatırmış olduğu 500 TL ile 2000 TL arasında ki ödemeler hesapları aktarılıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, başvuru ücretlerinin iade süreçleri hakkında açıklamalarda bulundu. Ücretlerin kura çekimlerinin başlaması ile birlikte yapılacağı ifade edilirken ilk olarak başvurusu reddedilen kişilerin ödemelerinin yapılacağı vurgulandı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…


ZİRAAT BANKASI VE HALKBANK İADE İŞLEMLERİNE BAŞLADI


Türkiye'nin en büyük kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası ve HalkBank iade işlemleri için çalışmalara başladı. Başvuru iade ekranları aktif hale getirilirken iki bankanın internet şubeleri üzerinden piyadeler hakkında detaylı bilgileri öğrenebilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI İADE İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?


TOKİ Sosyal Konut Projesi için başvuruda bulunan vatandaşlara 500 TL'lik ücret ödemesi yapılıyor. Başvurusu reddedilen ve kurada hak sahibi olamayan kişiler için yapılacak 500 TL'lik iade ödemeleri için işlemler başlatıldı. Bu kapsamda kura çekilişinden 2 gün sonra Ziraat Bankası şubelerinden yatırılan ücretleri geri alabilirler.

para-verme-001.jpg


HALKBANK İADE İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?


Halkbank üzerinden TOKİ başvurusunda bulunan vatandaşlar için iade işlemleri başlatıldı. İade almak isteyen vatandaşların izlemesi gereken adımlar şu şekildedir:


Sosyal konut projeleri kapsamında başvuru yapan kişiler Halkbank internet sitesi üzerinden "Halkbank TOKİ iade" yazarak çıkan ilk sonuca tıklaması gerekiyor.


Giriş yaptıktan sonra karşınıza gelen ekran üzerinden T.C. kimlik numarası ve cep telefonu bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir.


Daha sonra sayfada yer alan güvenlik kodunu resimdeki gibi doğru bir şekilde yazarak sağ tarafta yer alan devam butonuna tıklayınız.


Karşınıza gelen ekranda hesap bilgileriniz yer alacaktır. Buradan yatırmış olduğunuz başvuru ücretini görüntüleyebilirsiniz.


Sayfada yer alan TOKİ başvuru ücreti iadesi için ön talep oluşturarak iade işlemlerini başlatabilirsiniz


Yapılan başvurular kapsamında Ziraat Bankası ve Halkbank üzerinden 500 TL'lik veya 2000 TL'lik ödemelerin geri iade işlemleri kolay bir şekilde yapılmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN