TRT'ye dizi dayanmıyor: 3 dizi reyting kurbanı oldu! Efsane kadrolu iki dizi daha ekranlara veda edecek!

TRT'ye dizi dayanmıyor: 3 dizi reyting kurbanı oldu! Efsane kadrolu iki dizi daha ekranlara veda edecek!

Ağustos ayından bu yana 'Seni Kalbime Sakladım', 'Kara Tahta' ve 'Mükemmel Eşleşme' adlı dizilerini sonlandıran TRT'nin, iki diziyi daha yayından kaldıracağı öğrenildi.

TRT'de 'reyting kıyımı' yaşanmaya devam ediyor. Ağustos ayından bu yana 'Seni Kalbime Sakladım', 'Kara Tahta' ve 'Mükemmel Eşleşme' adlı dizileri yayından kaldıran TRT'nin, iki diziyi daha yayından kaldıracağı öğrenildi.

Başrollerinde Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz'ın yer aldığı, 11 Ağustos'ta ekranlara gelen 7. bölümüyle final yapan 'Seni Kalbime Sakladım' dizisinin ardından yönetmenliğini Ender Mıhlar'ın üstlendiği başrollerinde ise Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt gibi ünlü isimlerin yer aldığı 'Kara Tahta' adlı dizi 31 Ağustos'ta ekranlara gelen 20. bölümüyle final yaparak sona ermişti.

Kara Tahta dizisi konusu ne, oyuncuları kim? Kara Tahta hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak? TRT 1

'Kara Tahta'nın ardından ise senaryosu Birol Güven tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Emre Kavuk'un oturduğu, başrollerinde ise Ahmet Kayakesen ve Gizem Sevim'in yer aldığı 'Mükemmel Eşleşme' 12 Ekim'de ekranlara gelen 13. bölümüyle final yaparak sona ermişti.

USTA OYUNCULARI KADROSUNDA BARINDIRAN DİZİ FİNAL YAPACAK

Ağustos ayından bu yana üç diziyi de 'reytingler' nedeniyle yayından kaldıran TRT'nin kadrosunda Erdal Özyağcılar, Hakan Boyav ve Can Kolukısa gibi usta oyuncuları barındıran 'Balkan Ninnisi' adlı diziyi de yayından kaldıracağı öğrenildi.

21 Haziran'dan bu yana TRT ekranlarında izleyiciyle buluşan dizinin 5 Ocak'ta ekranlara gelecek 25. bölümüyle final yaparak sona ereceği öğrenildi.

TRT 1'in yeni dizisi 'Balkan Ninnisi'nin galası Üsküp'te yapıldı

BİR DİZİ DAHA EKRANLARA VEDA EDECEK

TRT'nin ayrıca "Balkan Ninnisi"nin ardından da Güney Kore yapımı olan Dr. Romantic dizisinden uyarlanan ve başrollerinde Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı 'Kasaba Doktoru' adlı diziyi yayından kaldıracağı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN