Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç başrolde: 'Yarın Yokmuş Gibi' dizisinden ilk fotoğraflar yayınlandı

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç başrolde: 'Yarın Yokmuş Gibi' dizisinden ilk fotoğraflar yayınlandı

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç'i buluşturan 'Yarın Yokmuş Gibi' dizisinin setinden ilk fotoğraflar geldi. 2003 yapımı 'Interview' filminden uyarlanan 4 bölümlük dizi, video içerik platformu Gain'de izleyicilerle buluşacak.

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç, Ferzan Özpetek'in 'İstanbul Kırmızısı' adlı filminden 6 yıl sonra yeni bir proje ile bir araya geliyor. İkilinin başrollerini paylaşacağı 'Yarın Yokmuş Gibi' isimli dizi 9 Aralık'ta sete çıktı.

Theo van Gogh'un yönettiği 'Interview' filminden ilham alınarak hazırlanan Yarın Yokmuş gibinin setinden ilk fotoğraflar yayınlandı.

yarin-yokmus-gibi-2.jpeg

Yapımcılığını Saner Ayar'ın, senaryosunu Ekin Atalar'ın, yönetmenliğini ise Zeynep Günay'ın üstlendiği iddialı dizi, film ve dizi içerik platformu Gain'de izleyicilerle buluşacak.

Dört bölümden oluşacak mini dizi, oyuncu Manolya ve deneyimli gazeteci Hakan'ın röportaj için bir araya gelmesiyle başlıyor ve hikaye bir anda bambaşka bir noktaya ilerliyor.

yarin-yokmus-gibi.jpg

Halit Ergenç, 'Yarın Yokmuş Gibi' dizisinin hemen ardından 'Adsız Aşıklar' adlı başka bir dijital dizide daha başrol oynayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN