Tüm Almanya bu adamı konuşuyor! Herkes gurbetçi Türk'ün kapısına dayandı: Bahçesindeki o taşı milyonlara sattı

Tüm Almanya bu adamı konuşuyor! Herkes gurbetçi Türk'ün kapısına dayandı: Bahçesindeki o taşı milyonlara sattı

Tüm Almanya, bu gurbetçi adamı konuşuyor! Herkes o Türk'ün kapısına dayandı! Bahçesine göktaşı düşmüştü! O taşı milyonlara sattı...

Almanya'nın Elmshorn kentinde yaşayan Mahmut Şahin, sıra dışı bir deneyim yaşayarak göktaşı buldu. 25 Nisan'da ailesiyle kahve içerken bahçeden gelen sesle dışarı çıkan Şahin, topraktan yükselen dumanlarla karşılaştı. Hemen internete başvuran Şahin, araştırması sonucunda bulduğu bilgilerde "Göktaşı olabilir" ifadesini gördü.

Mıknatıs deneyi yaparak taşın gerçekten bir göktaşı olabileceğini anlayan Mahmut Şahin, bu olağanüstü keşfiyle şöhreti yakaladı. Kasa içerisinde sakladığı 3.7 kilogramlık göktaşı, teklif yağmuruna tutuldu. İlk başta müzede sergilenmesi fikrini dile getiren Şahin, elde ettiği teklif sonrasında bu fikrinden vazgeçti.

200 BİN EUROYA ALICI BULDU

goktasi-ne-kadar.jpg

Almanya'da yayımlanan Bild gazetesinin haberine göre, Şahin'in göktaşı 200 bin euronun üzerinde bir fiyatla alıcı buldu. Gazete, göktaşının satış fiyatını doğrulamazken, Mahmut Şahin'in bir alıcıyla ismini açıklamadığı bir pazarlık sürecine girdiğini ve 200 bin euronun üzerinde bir fiyatın konuşulduğunu bildirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN