Tüm emekliler alabilir! Bir söze binlerce lira karşılıksız para ödenecek! Bankalar promosyon için muslukları açtı

Tüm emekliler alabilir! Bir söze binlerce lira karşılıksız para ödenecek! Bankalar promosyon için muslukları açtı

Emekliler maaşlarına ek olarak başka ödemeler de alabilirler. Borçlanma konusu onlar için her ne kadar dezavantaj olsa da bu ek ödemeler emekli vatandaşlar için bir fırsat olarak görülüyor.

Maaş artışları emekliler için yeterli görülmedi. Özellikle salgın döneminde iş bulmak çok zorlaştı. Bankalar ise bu duruma izin vermemek için promosyon ödemeyi tercih etti. Promosyonlar, ortak sağlık sigortası şirketlerinden veya devlet desteğinden bağımsız olarak dağıtılır. Maaş skalasına göre belirlenen ödemeler için ayrıca açıklama yapıldı. Promosyon ödenekleri sayesinde emekli vatandaşların ekonomik durumu bir nebze de olsa iyileşme şansına sahip oldu. Teşvik paketleri için ödeme almak isteyen vatandaşlar maaşlarını Yapı Kredi Bankası'na getirmeleri gerekmektedir.

MAAŞLARA GÖRE PROMOSYON ÖDENECEK

Maaşını Yapı Kredi Bankası'na havale eden vatandaşlar aynı bankada 3 yıl kalmak üzere taahhütname imzalıyor. Yapı Kredi Bankası'na geçiş yapanlara daha geniş bir kredi kampanyasından yararlanma fırsatı da sunulmaktadır.

Yapı Kredi Bankası emekli maaş promosyonu

Üç yıl sonrası için yeniden taahhüdname imzalayarak tekrar ödeme alabilirsiniz. Yapı Kredi Bankası mobil uygulamasından ve şubelerinden bordro transferi desteği alabilirsiniz. Müşteri hizmetleri mesai saatleri içinde de sizlere gereken desteği sağlayacaktır. Yapı Kredi 2023 yılı için emeklilik teşviki paylaşmaya devam ediyor ancak Yapı Kredi tarafından açıklanan emeklilik teşviklerinin detayları şöyle:

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYON ÖDEMELERİ

3.499 TL’ye kadar maaş alan emekli vatandaşlara; 4.200 TL,

3.500 TL ila 7.499 TL arası maaş alan emekli vatandaşlara; 4.900 TL,

7.500 TL ila 9.999 TL arası maaş alan emekli vatandaşlara; 6.300 TL,

10.000 TL’nin üzerinde maaş alan emekli vatandaşlara; 7.000 TL promosyon ödeneği sağlanmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN