Turkcell’den milyonlarca kullanıcıya müjde! Bayramda bedava internet dağıtıyor: Kampanya için son güne dikkat

Turkcell’den milyonlarca kullanıcıya müjde! Bayramda bedava internet dağıtıyor: Kampanya için son güne dikkat

Turkcell, kullanıcılarını sevinçten havaya uçuracak bir kampanya başlattığını duyurdu. Bayrama özel bu kampanya kapsamında kullanıcılara bedava internet dağıtılacak. Kampanya için son güne dikkat edin. İşte konuya ilişkin detaylar…

Turkcell, Salla Kazan kampanyası kapsamında Kurban Bayramı’nda müşterilerine toplam 30 milyon GB internet hediye edeceğini duyurdu. Kullanıcılar, 16-19 Haziran tarihleri arasında uygulama üzerinden, ek Salla Kazan hakkı kazanacak.

yeni-proje-3-003.jpg

MİLYONLARCA KULLANICIYA BEDAVA İNTERNET

Turkcell, Kurban Bayramı’na özel ek Salla Kazan kampanyası ile toplam 30 milyon GB internet hediye edecek. Yapılan açıklamaya göre Turkcell’liler, 16-19 Haziran tarihlerindeki bayram dönemine özel kampanya ile Turkcell uygulamasında yer alan Salla Kazan’a gelerek bu ek haktan faydalanabilecek ve hediyelerini alabilecek. Bu özel kampanyadan yararlanmak için tek yapılması gereken App Store veya Google Play’den Turkcell uygulamasını indirerek Kurban Bayramı dönemine özel ek Salla Kazan kampanyasına katılmak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN