Türkiye'nin en zengin oyuncuları belli oldu: Servetleri dudak uçuklattı

Türkiye'nin en zengin oyuncuları belli oldu: Servetleri dudak uçuklattı

Ünlü oyuncuların kazançları ve servetleri merak konusu olmaya devam ediyor. Son zamanlarda, dünya çapında üne sahip olan ve lüks hayatlarıyla dikkat çeken oyuncuların ne kadar kazandığına dair bilgiler kamuoyuyla paylaşıldı. Celebsrevealed.com'un verilerine göre, Türkiye'nin en çok kazanan 5 oyuncusunun servetleri ortaya çıktı.

Dünyaca ünlü oyuncuların kazançları ve servetleri merak konusu olmaya devam ediyor. Son olarak, Türkiye'nin en çok kazanan 5 oyuncusunun servetleri açıklandı ve gözler bu ünlü isimlerin lüks yaşamlarına çevrildi. Celebsrevealed.com'un verilerine göre, Türk oyuncuların servetleri dudak uçuklatan rakamlara ulaşıyor.

İşte beş kişilik o liste:

5. SERENAY SARIKAYA

Son olarak Aile dizisinde rol alan Serenay Sarıkaya, Türkiye'nin en çok kazanan oyuncuları arasında beşinci sırada yer alıyor. Sarıkaya'nın mal varlığı 186 milyon TL olarak belirtiliyor.

4. HANDE ERÇEL

Bambaşka Biri dizisinde rol alan ve medyanın sık sık ilgisini çeken Hande Erçel, Türkiye'nin en zengin oyuncuları arasında dördüncü sırada bulunuyor. Erçel'in serveti 249 milyon TL olarak açıklandı.

3. CAN YAMAN

Açıklamaları ve projeleriyle sıkça gündeme gelen Can Yaman, üçüncü sırada yer alıyor. Yaman'ın serveti 10 milyon dolar yani 311 milyon TL olarak belirlendi.

2. MERYEM UZERLİ

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle dünya çapında tanınan Meryem Uzerli, Türkiye'nin en zengin ikinci oyuncusu olarak gösteriliyor. Uzerli'nin serveti 10 milyon dolar yani 311 milyon TL.

1. KIVANÇ TATLITUĞ

Aile dizisi ve İstanbul İçin Son Çağrı filminde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ, Türkiye'nin en zengin oyuncusu unvanını taşıyor. Tatlıtuğ'un serveti 15 milyon dolar yani 466 milyon TL olarak belirtiliyor.

Bu açıklamalarla birlikte, Türkiye'nin en ünlü ve en çok kazanan oyuncularının servetleri kamuoyuyla paylaşılmış oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN